Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1873
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kilo alımı-şeker hastasıyım
R
8 yıl
Er
Konu Sahibi

8 yıldır şeker hastasıyım...ne kadar yesem de kilo alamıyorum..metabolizmam çok hızlı

şimdi spora başladım fitness gidiyorum..progainer kullanmaya başladım ve günde 4000 kalor,i almam gerektiğini söyledi..diyetisyen okuyan arkadaşım..

her türlü paketlenmiş çikolata bisküvi kek kola vs.. uzak duruyorum

sizce nasıl bir beslenme yolu izlemeliyim...tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?



İ
8 yıl
Teğmen

Geçmiş olsun.



R
8 yıl
Er
Konu Sahibi

eyvallah kardeşim




Bu mesajda bahsedilenler: @illüminati
O
8 yıl
Yarbay

Bende tip2 hastasıyım.Bu aralar yine öküz gibi yiyip kilo veriyorum. Dün sabah aç karnıma şekerime baktım 255 di. Bu sabah yine aç karnına ölçtüm 325 çıktı şimdi kebap ve döner yedikten iki saat sonra tokluğu ölçtüm 530 çıktı.Durum çok vahim sanırsam şu an insulin kullanmam gerek ama kullanmam yine sazı elime alacağım.

Edit: 17:00 hala 536





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 21 Şubat 2016; 17:01:16 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Er
Konu Sahibi

valla kardeşim..ben de çok dikkat etmiyorum..alkol sigara yardırıyoruz ama bu yaşam tarzı yani..bu şekilde devam edersek ilerde sinir sistemi böbrek göz hepsi tehdit altında.bakınız Yalçın Menteş...adamın ayaklarını falan kestiler..

boğazını engelleyemiyorsan insüline başla bari en azından daha dengelı seyreder şekerin..

spor yap..fırsat buldukça.




Bu mesajda bahsedilenler: @OnurFB1453
C
8 yıl
Yarbay

Dostum senin acilen ama acilen et,süt,yumurtayı bırakıp tamamen bitkisel beslenmen lazım.Eğer sabırlı olup sürdürürsen bitkisel beslenmeyi, tip2 diyabetten tamamen kurtulursun.Murat Kınıkoğlu'nun sitesine ve youtube kanalına bakmalısın.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OnurFB1453
O
8 yıl
Yarbay

Doktorum Kubilay Karşıdağ. 2-3 kontrole gidiyorum 2-3 ayda normale dönüyorum sonra bırakıyorum tam gaz devam. En son gittiğimde insulin dedi istemedim 1-2 ilaç verdi bunları iç eğer bu hafta şekerin 150-160 lara düşmezse başlayacağız dedi. O hafta kendime baya dikkat ettim şekerim 90 ları bile gördü. Ondan sonra yemeye devam yok arkadaş yemeden duramıyorum herkes götürürken ben dayanamıyorum. Doktora gitsem kesin insuline başlatıcak yaş 34 yeni çocuğum oldu insulin falan kullanmak istemiyorum. Hanım çocuğun için kendine dikkat et diyor yine onlar için sıkacağım dişimi. Kaçda komaya giryoruz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.