Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
402
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Japon veya Çinli fark ne? (2. sayfa)
B
8 yıl
Teğmen

japon dili ve edebiyatı okuyorum.

bölüm başkanımız, kültür dersinde şu an japonca ural altay dil ailesinde gözükse de japonların bunu inkar ettiğini söyledi.
japonların ortaya çıkışları da belli değil. bu olasılıklar içinde çin, kore torunları olmaları, buzul çağından beri japonyada olmaları, japonyanın meksikadan kopmuş bir ada olması, ve ortadoğuda göçebe yaşayıp ata binen toplulukların torunları olmaları şeklinde.

bu duruma çözüm, antik mezarların açılıp kalıntılar incelenerek olabilir. ancak, ihtimal ne olursa olsun, japonlar, kendilerinin çin ve kore torunu olduklarını kesinlikle inkar ettikleri için, ve bir ihtimal antik mezarlar incelendiğinde inkar ettikleri şeyin ortaya çıkabileceği için, antik mezarların açılmasına, ruh'a saygısızlık sebebinden japon hükümeti izin vermiyormuş. öyle çıkacak diye bir şey yok ama, japonlar kesinlikle kendilerinin bir zamanlar amerikada yaşayan yerlilerin ve çin/kore torunu oldukları düşüncesini inkar etmekte. ancak bir miktar türklük olabilir içlerinde. ne dersiniz?

bu arada dil türkçeye benziyor. grammer olarak nerdeyse aynısı. ancak diğer dillerden alınan kelimeler çok fazla. hal böyle olunca gerçekten ural altay dil ailesinden değil mi diye sorgulayabiliyorsunuz.



F
8 yıl
Yüzbaşı

dil bilimci mi oldun şimdi de boşboğaz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rajeesh
B
8 yıl
Yüzbaşı

Japon, Cin, Koreliler'de farkliliklar olsa da yine de bir birine benzerler.Turkler'de Uzakdogu'dan Irlanda'ya kadar her tip vardir.



G
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

Her sakallıya ışidli diye saldıran kürtcükleri düşününce japon ile çinliyi karıştıranlar çok da garip gelmiyor

+1



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.