Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1002
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Konsol İçin 4K Panel Mi FHD Panel Mi ?
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar evimdeki 40 inç Samsung tv'nin paneli kırıldığından dolayı yakın boyutta bir tv almayı düşünüyorum . Ancak birkaç yerde 4knın şuan konsol için uygun olmadığını ve FHD bir tv'den daha kötü görüntü kalitesi sunduğunu okudum .Sizce input lag olayını da düşünerek Sony KDL-43W805C modelini mi almalıyım (bu boyutta alınabilecek en iyi fhd tv olduğunu düşünüyorum. ) Yoksa geleceği de düşününerek 4K bir tv mi almalıyım ?

Fiyat olarak hemen hemen aynı bütçeye denk geliyor. Hatta Vestel 40UA8900 modelini alırsam 4K olmasına rağmen 500 TL daha uygun . Sizce Özellikle konsol için hangisi daha uygun bir tercih olur. ?



http://www.teknosa.com/...vb-s-fhd-android-led-tv
http://www.teknosa.com/...-smart-dvb-t2cs2-led-tv
http://www.teknosa.com/...-3d-smart-dvb-t2cs2-led


Şimdiden Teşekkürler.



M
8 yıl
Yarbay

linkleriniz çalışmıyor. 805 c 100 hz olarak geçiyormuş, oyun için daha uygun bir önerisi olan var mı? fhd hızlı panele sahip bir tv olarak...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Çavuş

sizinde dediğiniz gibi input lag olayı olduğu için 4k alınmaz full hd yeterli hatta bende konsol aldım Sony KDL-43W805C araştırıyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.