Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
48
Cevap
26312
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Kombi Tavsiye (3. sayfa)
M
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

borular değişmez kombi bağlantısı aynıdır ama proje istenebilir bu bölgeden bölgeye değişir bazı şehirlerde istenirken bazılarında istenmiyor
Cevabınız için teşekkürler. Size daha önce de bu konuda sormuştum. 125 m2 net dubleks bir dairemiz var. 20 binlik yoğuşmalı bir kombi ihtiyacımızı büyük ihtimalle karşılayacak. Kapasitesinin sınırında bir 20 binlik kombi almak ile 24 binlik almak arasında kalmış durumdayım. 24 binlik almak performans ve yakıt tasarrufu açısından nasıl sonuçlar doğurur? Ne tavsiye edersiniz?



T
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba kombi konusunda fikrinizi almak istiyorum, 60 m2 eski tugla tek katlı müstakil bir ev için demirdöküm proterm 20k kombi takmayı önermişler, siz olsanız bu şartlarda seçiminiz ne yönde olurdu yoğuşmalı gerekmez ev küçük demişler 3.000 tl civarı bir bütçede kombi öneriniz ne olur, ev 2+1 3 petek banyoya da havlulul olacak, şimdiden tşk ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theistman -- 7 Mart 2019; 23:22:1 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @disintegration
F
5 yıl
Binbaşı

Arkadaslar bu resimdeki fiyat nasildir. 2+1 ev icin kullanilacak. Guney cephe. İsi yalitimi yok. 95 metre kare ev.
Tesekkurler

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Teğmen

Beyler evim 2+1 kombi ve petek taktıracağım arka cephe evim orta kat direk binaya bakıyor kendi evim olduğu için iyi bir kombi taktırmak istiyorum. Eve fiyat vermek için gelen kombi servisleri yoğuşmalı gerek yok dediler ve yoğuşmalı atık su için boru çekilmesi lazım dediler balkonda kışın boru donar işe yaramaz dediler. Normal bir kombi takalım dediler bosch baymak demir döküm buderus bayileri gelenler. Sizlerin tavsiyesi nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Er

İyi günler,

Samsun, Bafra'da sıfır 4 katlı binanın 3. Katı, sağ ve sol tarafı bitişik nizam ile apartman, kuzeybatı yönlü, mantolu evim için aşağıdaki kombileri düşünüyorum. Sizin önerileriniz olursa da sevinirim. Ayrıca on/off İn Therm Mrl 300 Rf oda termostatım var. Acaba modülasyonlu termostat almalımıyım.

Evin petekleri:
[ ] 12.00m² Mutfak 60x80cm
[ ] 14.30m² Koridor 60x100cm
[ ] 30.80m² Salon 90x90cm 90x80cm
[ ] 10.40m² Oda 60x90cm
[ ] 11.70m² Oda 60x90cm
[ ] 17.40m² E.oda 60x130cm + oda içinde 1.5m² duş var.
[ ] 5.70m² Banyo havlupan

Almayı düşündüğüm kombiler:
Airfel Digifel Premix
Baymak Duotec Compact



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Er

Merhaba kombi konusunda alarko kombiyi tavsiye edebilirim seradens serisi özellikle gayet başarılı ben 24kw'lık olanı kullanıyorum. 95 metrekare evde henüz sorun yaratmadı.



M
3 yıl
Teğmen

Daikin kombi aldık
1. Çok ses çıkartıyor
2. Çok sık devreye giriyor
3. Elektrik kablosu çok kısa
İlk 24 saat deki kötü deneyimlerimiz bunlar markalı diye aldık ama hata yapmışız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Teğmen

mrb yeni evin petek girişleri hepsi alttan yapılmıs .sıcak su girişini üste alırsam sıcaklık olarak konfor ve düşük gaz tüketi mi olur.acaba kombinin sık sık devreye girme sebebi bu olur mu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Yarbay

petek baglantilarin en verimli hali alt sağli solu olmasi verim acisindan daha iyi eger dedigim şekil ise hiç karişma hocam capraz baglatmama gerek yok,Eski baglantilar alt üstlü olursa capraz baglamak mantikli,Ama girişler alt alt ise dokunma pişman olursun:) modulasyonlu kombilerin cogunda sık devreye girip cikmasiyla ünlüler:)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 19 Aralık 2020; 22:14:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @seyyid47
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.