Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
261
Tıklama
0
Öne Çıkarma
404 Hatası Analizi ve Çözümü
A
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

404 hata sayfaları web sitelerine çok büyük hasarlar verir. Gerek ziyaretçi kaybına, gerekse arama motorları gözünde itibar kaybına neden olur. Sayfa bulunamadı anlamına gelir. 404 Not Found yada 404 hata sayfası şeklinde karşımıza çıkar. Bu sayfanın karşımıza çıkmasının sebebi, genelde arama motorları tarafından dizine kayıt edildikten sonra, web sitesi yöneticisi tarafından sayfanın silinmesi yada URL yapısının değişmesine bağlıdır. Daha önceden hiç oluşturulmamış bir URL de 404 hata sayfası ile karşılanır ve normal bir durumdur. Sorun etmenize gerek yoktur.

Google arama çubuğuna örneğin “site:seobv.com” gibi yazıp arattın. Çıkan sayfalar arasında 404 hata sayfasını açan linkler var ise düzeltiniz. Site içi SEO optimizasyon çalışmaları içinde en önemli unsurlarından biridir. Makalenin ilerleyen kısımlarında nasıl düzeltmeniz gerektiği hakkında bilgi vereceğim. http://seobv.com/404-hata-sayfasi-cozumu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.