Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
133
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EgitimBank | Soru Bankası | Online Test Çöz
S
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Öğrenciler oldukça işine yarayacak olan sitemizde, ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri ve haberleri almanız mümkün hale geliyor. Özellikle sınav zamanlarında ciddi manada sıkışan internetin belli başlı ve resmi sitelerinden alamadığınız tüm bilgilere anlık olarak sitemizden ulaşacağınız gibi, yapacağınız başvurular ve gireceğiniz sınavların bilgilerine anlık erişmenizin yanı sıra, kendinizi geliştirmek içinde, fırsatlardan yararlanabilirsiniz.



2016 Üniversite Taban Puanları, herkesin merak ettiği ama internetin fazlaca dolu olan gereksiz bilgilerinden erişilemediği kesin yanıtınıza sitemizden kolaylıkla ve tek tıkla ulaşabilirsiniz. Üniversite sınavına girecek olan ve bu konuyla ilgili çeşitli araştırmalar sonucunda, tercih yapmaları gerekecek olan öğrencilerin, istedikleri bölümlerin kaç puanla aldığı gibi bilgilere hemen ulaşmanız, karar verme ve tercih için hazırlık yapma anlamında önem teşkil etmektedir.

Ayrıca Üniversite başarı sıralaması gibi, herkesin bilmediği ancak sitemizde yer alan bilgilere de tek tıkla erişme kolaylığını sizlere en iyi şekilde sunuyoruz. Seçeceğiniz üniversitelerle ilgili bilgilere, sınav tarihlerine ve sonuçlarına da aynı şekilde serilik ve kolaylıkla birlikte ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, sitemizde vakit geçirerek, Online test çöz bölümüne erişebilir, istediğiniz sınavla ilgili olarak hazırlanmış, özenle sizlere sunulan soruları çözebilirsiniz. Her çözdüğünüz sorunun sizlere getirisi oldukça fazla olacağı gibi, kaliteli bir ekip tarafından hazırlanmış bu test sorularıyla da, sınavlarınıza başarılı bir biçimde hazırlık yapmış olacaksınız. Kesin bilgiler ve gerçek dışı olmayan haberlerden arındırılmış sitemizde, hoş vakit geçireceğinizden ve eğitici anlar yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.