Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
179
Tıklama
0
Öne Çıkarma
help !! amerikalı adaptör türk priz standardına nasıl uydurulur ???
V
17 yıl
Er
Konu Sahibi

selam herkese...öncelikle de bana yardımcı olacak hayırseverlere.. uzak diyarlardan gelmiş olan canım,ciğerim,biricik cowon X5L'ciğimin adaptörünün o sinir bozucu (bize uymuyor ya!) priz girişini hangi yolla bizim gariban prizlerimize uygun hale getirebilirim ? arkadaşım bunun için o sinir uca bi parça eklendiğinden söz etmişti çok harcıalem bi işten söz edercesine fekatt ben bu parçayı nerden bulabilirim,nasıl ederim,hiç bilemiyorum..pc'mde saatlerce şarjının tamamlanmasını beklemekten fenalıklar geldi artık...cehaletimi mazur görünüz ve bana bi yardım eli uzatınız reca ederim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venusinfursss -- 31 Aralık 2008; 7:45:07 >

V
17 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: venusinfursss

selam herkese...öncelikle de bana yardımcı olacak hayırseverlere... uzak diyarlardan gelmiş olan canım,ciğerim,biricik cowon X5L'ciğimin adaptörünün o sinir bozucu (bize uymuyor ya!) priz girişini hangi yolla bizim gariban prizlerimize uygun hale getirebilirim ? arkadaşım bunun için o sinir uca bi parça eklendiğinden söz etmişti çok harcıalem bi işten söz edercesine fekatt ben bu parçayı nerden bulabilirim,nasıl ederim,hiç bilemiyorum.. pc'mde saatlerce şarjının tamamlanmasını beklemekten fenalıklar geldi artık...cehaletimi mazur görünüz ve bana bi yardım eli uzatınız reca ederim...


Hangi kentte yaşıyorsun? Ankarada isen Ulus'ta Konya Sokak. İstanbul'da isen Karaköy Selanik Pasajından ve başka kentte isen birçok elk. magazasında bu adaptörleri 1 - 2 YTL fiyatla bulabilirsin. Çok kolay yani işin.

Cihazında hayırlı olsun bu arada.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

İşte olay budur ilk mesajda başlık açmak. Bakkala sorsan bu soruna cvp verir kalmış başlık açıyosun.


Edit:İmla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyStİCaL -- 20 Aralık 2006; 20:54:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
17 yıl
Er
Konu Sahibi

teşekkürler...sahiden de bu denli kolay bulunduğunu bilmiyordum..hemmen harekete geçeceğimdir...



V
17 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

İşte olay budur ilk ilk mesajda başlık açmak. Bakka sorsan bu soruna cvp verir kalmış başlık açıyosun.

pardon ????????????????


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

V
17 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Forum kurallarını oku.

kimileri için küçük,minicik ama benim için büyükçene bir sorunum vardı ve burada sordum (e,alemin tek geri zekalısının ben olmadığımı biliyorum..vardır elbet benim gibi böylesi cahilce soruları ve sorunları olan,yakınında "bakka" filan olmayan bir kaç vatan evladı daha...belki onlara da bir hayrı dokunur bu soruyu buraya başlık olarak açmamın)...gayet aydınlatıcı bir yanıt da aldım...arkadaşa teşekkürlerimi de ilettim...peki nedir sizdeki bu "emir kipinde şiddet ve celal" ???



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.