Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
638
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Discovery Şarj Sorunu ve Yasal Süreç
S
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha evvel kullandığım cihaz Discovery 16GB' idi. Bayadır kullanmıyordum yeni Cihaz aldığım için, Geçen gün pek çok kişinin yaşadığı şarj sorunu ile karşılaştım (bir kaç farklı soru ndaha) ve TELPA' ya gönderim gerekli açıklamalar ile. 260 TL' lik bir ücret çıkartmışlar.

Konuya dair Discovery'lerde kullanıma bağlı oraya çıkan ayıp söz konusu olduğunu düşünüyorum zira bu kadar çok şarj soket bozulmaz. Bu cihazın bu tarz bir kronik sorunu var. Yarın itibari ile firmaya ihtarname yollayıp akabindeki hafta direk bulunduğum ilde tüketici mahkemesi olmadığı için, Tüketici mahkemesi sıfatı ile Asliye Hukuk Mahkemesinde dava açacağım. Tüketici halem heyeti ile uğraşmayacağım. Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığına şikayette de bulunacağım. Firma bu konuda ciddi manada sorumluluktan kaçıyor ve bu yolla ciddi bir gelir ediyor artık. Bilirkişi talep edeceğim ve ayrıca gerekli dayanakları da topladım bugün.. Durumları size ileteceğim..


@pallo Bana mesaj yolu ile ulaşır mısınız rica etsem.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 5 Ekim 2015; 17:52:53 >


Bu mesajda bahsedilenler: @pallo
S
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güncelleme;

Bügün itibari ile Telpa' dan yollamış olduğum ihtarname' ye cevap geldi. Gelen Cevap ihtarnamedeki hususlara cevap olmaktan uzak olmakla birlikte kişilik haklarımı da zedeleyici nitelikteydi. Ayrıca Kullanıcı hatasıdır yönünde beyan edilmiş. Yarın itibari ile daha evvel hazırlamış olduğum evraklarla birlikte; Gümrük ve Ticaret Bakanlığına; İl Savcılığıma şikayette bulunup ayrıca Ticaret Mahkemesi sıfatıyla da Asliye Hukuk Mahkemesine davamı açıyorum. Talep edeceğim hususların yanında ayrıca, Bilirkişi de talep edip; Ticaret Bakanlığınca Firmanın Servis hizmetlerinin denetlenmesini de isteyeceğim. Buna bağlı olarak da mahkeme talebinde, firmanın servis dönüşleri ve ne kadarında sarj soketi sorunu olduğunun da açıklanmasını isteyeceğim. Firma sarj soketi konusunda basiretli tacir sıfatından uzak ve bu konuda da ayrıca gelir kapısı haline getirdiği hususları da yazılacaktır. Ayrıca firma sorumluluktan kurtulmak için pek cok cihaza soket sıvılı gibi bir takım gerçek olmayan sahtecilikler de katmaktadır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 5 Ekim 2015; 17:55:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

keşke hepimiz senin gibi olabilsek :=)



Y
9 yıl
Çavuş

Takipdeyiz...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.