Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
145
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yabancı dizi izleme siteleri
I
9 yıl
Er
Konu Sahibi

İlk önce televizyonlarda, daha sonra internet üzerinden belirli bir periyoda göre haftalık parçalar halinde yayınlanan programlara dizi denmektedir. Diziler genelde sürükleyici olur, bir bölümün bitmesinin ardından izleyicileri tarafından bir sonraki bölümü merak edilir. Televizyon üzerinden izlenen diziler genel olarak böyle, ancak internet üzerinden geçmişte çekilmiş olan dizileri izleyen kişiler, istediği bölümden bölüme kolay bir şekilde geçiş yapabilmektedir.

Diziler sonbahar, ilk bahar, yaz, kış gibi 4 mevsim üzerinde çekilmekte, her mevsimin konusu farklı olabilmektedir. Genel olarak dizilerde tek bir bölüm 45 dakika, 30 dakika, 60 dakika, 90 dakika ya da 120 dakika olabilmektedir. Dizilerdeki bölüm sayıları dizinin içeriğine, yapımcısının işleyiş şekline göre değişkenlik göstermektedir. Bazı diziler 20-4, bazıları 60-80 bölümden oluşabilir. Gerek Dünya’da olsun gerekse ülkemizde genel olarak her yaş kitlesine hitap eden birçok diziler vardır. Ancak bu diziler eğer bir yaş kitlesine uymuyorsa öncede izleyici uyarılmaktadır (+13, +18 yaş gibi). Konu olaraksa diziler korku, aksiyon, macera, bilim kurgu gibi türlerden oluşmaktadır. Her kitle kendi zevkine hitap eden içeriğe sahip dizilerle ilgilenmekte, bu dizileri izlemektedir.

Televizyon tarihinde büyük bir üne kavuşmuş olan tüm diziler,www.dizi720p.com ‘da mevcuttur. Bu yabancı dizi izle sitesinde zevkinize hitap eden her kategoride yabancı dizi bulabilir ayrıca meşhur dizi the walking dead izleeyebilirsiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.