Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türbanlı, başörtülü , şapka giyin hanımlara özel şampuan
S
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Baobab yağı, saç bakımında da bir adım öne çıkmaktadır. Saç ve saç derisi tarafından hızlı ve kolay emilir, açılmış saç pulcuklarını, kırılmış saç köprülerine, güçlü şekilde nem ve elastikiyet kazandırarak saçı ve saçlı deriyi besler.

Kullanım Şekli: Bir miktar şampuanı ıslak saça masaj yaparak uygulayınız. 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulama yapınız. Bu işlemi her yıkamada 2-3 defa tekrarlayabilirsiniz. Durulamayı ılık suyla yapmanız saçınızın canlılık ve dirilik kazanmasına yardımcı olacaktır.

Uyarı ve Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında ve kendi ambalajı içerisinde saklayınız. S.K.T ve Parti No ambalaj üzerindedir. Farkedilmek sizin için önemli ise, daha canlı ve dolgun saçlar için salkom baobab yağlı bitkisel şampuan.

İçindekiler: Deionized water, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Disodium cocoamphodiacetate, Cocoamide DEA, Glycerin, C12-13 Pareth-9, Polyqua- ternium 7, Sodium chloride, D-Panthenol, Sodium PCA, Aloe barbadensis Leaf Juice, Fragrance, Oleum Adansonia digitata (Baobab oil), Climbazole, Benzyl alcohol (and) Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Citric acid, C12-13 Alkyl lactate, Coumarin, Geraniol

Paket İçeriği:1 Adet'dir. 400mL

ÜRÜN HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ
http://www.salkomkozmetik.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=51

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.