Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mobil uygulama için yardım
K
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Biz üniversiteden 3 arkadaş olarak mobil uygulama fikrimizi hayata geçirmek istiyoruz. Yazılım bilgimiz temel düzeyde java, html, css olmakla beraber uygulama yazmak konusunda tecrübemiz yok fakat öğrenmeye açığız.
Uygulamamızda kullanıcıların takipçi olacak şekilde üyelikleri olacak. Kullanacağımız şeyler harita ile entegre şekilde konum bilgisi, backend sunucuya video ekleme şeklinde olacak temel olarak.
Biz bu uygulamayı android ve ios platformlarına çıkarmak istiyoruz fakat önce hangisine çıkaralım bir fikrimiz yok. Android için android studio veya eclipse mi kullanmak daha iyi olur, yada ios için swift ile mi yazalım ya da javascript öğrenerek ionic gibi bir framework'u kullanarak iki platforma da aynı anda mı çıkartalım?
Tecrübeli büyüklerimizin fikirlerini bekliyorum.
İyi aksamlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yardımcı olabilecek birisi yok mu acaba tıkanmış durumdayız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Çavuş

öncelikle fikrinize güveniyorsanız iki platformdan birden çıkın yoksa ilk birinde çıkarsanız siz farkına varmadan benzer uygulamalar çıkacaktır.

ben tek androidde geliştirdiğim için android studio kullanmanızı tavsiye ederim, emilator olarak varsa androidli telefon kullanırsanız iyi olur yoksa Genymotion tavsiye ederim.

uygulama için içerikten çok arayüz önemlidir ve reklam önemlidir bana göre reklam işin %70dir.

Ben uygulamayı yazmaktan çok logo ömrümden ömür götürmüştü.



https://github.com/wasabeef/awesome-android-ui Burada güzel işinize yarayabilecek componentler bulabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.