Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dilciler bir bakin hele
B
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Siralamam 1900. Istedigim bolum ispanyol dili ve edebiyati 5000 kusurden aliyor. Su tercihler basladi baslayali evde savas cikti. Dilcilerin kaderi midir nedir ailem tutturdu ingiliz dili yaz ingilizce ogretmenlik yaz issiz kalmazsin bilmem ne diye. Basta kabul ettim hayalimden vazgecip. Cunku bir yere kadar baskiya dayanabiliyor insan. Sonra ben direttim ve sildim ingiliz dilini. En basa ispanyol dili yazdim. Size sormak istedigim bu yapacagim tek tercihle acikta kalma gibi bir durumum soz konusu olabilir mi? Cunku kafama soru isareti soktular ne olacagi belli olmaz diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
9 yıl
Yüzbaşı

B
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tesekkurler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @RobertKnepperLoL
E
9 yıl
Çavuş

açıkta kalmazn imkansız ama yine de doldur altı ve ingilizce öğretmenliği yaz derim bende.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yarbay

Açıkta kalma imkanın var ki. İmkansız diyenler bu tercih işlerinin nasıl olduğunu anlamayanlardır. Sen 10 tane toplam tercih yap kesin olması için. Senin gibi düşünen 50 kişi daha mesela senin önündeki bu bölümü yazdı diyelim, açıkta kalırsın, bunun ihtimali çok düşük ama sonuçta imkansız değil. Tek tercih çok riskli girmek istediğin yer sıralamandan geri de olsa da, dediğim gibi ben 7 tercih yaptım dilciyim, sen de bence doldur altını her ihtimale karşı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 10 Temmuz 2015; 16:49:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.