Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
896
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Açtığım portlar çalışmıyor
Z
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet beyler uydunet kullanıyorum. CBW-383Z4 modeli. Port açmakta sıkıntı yaşıyorum. Açıyorum gelişmiş->yönlendirme kısmından her şeyi doğru yapıyorum ama açılmıyor. Modemin güvenlik duvarını ve kendi güvenlik duvarımı kapattım ama hala aynı. Bilgisi olan var mı?



T
9 yıl
Yüzbaşı

ustam kısa ve öz olarak anlatmak gerekirse öncelikle bir internet servis sağlayıcınız ile iletişime geçmeniz
+ olarak hangi portu açmak ve ne yapmak istediginizi yazabilirmisiniz rica etsem çünkü internette dolaşan bir çok port yanlış bu yüzden olmuyor olabilir yahutta eksik olabilir iyi geceler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

6510 portu. Hero siege(steam oyunu) serverı kurmak için. Port kurarken yanlış bir şey yaptığımı zannetmiyorum çünkü tam olarak modem modelinden port açmayı analtan şeylere bakmıştım. Yanlış bir şey yapmamış olmak için baya kontrol edip olmayınca silip fln tekrar yaptım.
Cevap için teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Teğmen

Bazı modemlerde ayrıca port tektikleme vardır. Özellikle TP-Link in yeni modemlerde var. Bu bölümde sadece örneğin 6510 portunun farklı cihazlar tarafından kullanılmasına izin vermiş oluyosun. Çok saçma ama bakıldığında. Bu yüzden port yönlendirme yaparken sıyırdım kardeşim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Port tetikleme diye bir bölüm var. Oraya da 6510 yazdım hepsine ama yine de kapalı.
Acaba başka bir şey yazmam mı gerekiyor?




Bu mesajda bahsedilenler: @cyberenerger
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.