Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
717
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fizik YGS/LYs Çalışma Tavsiyeleriniz
G
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize kolay gelsin. 11. sınıfı bitirdim. Fizik en kötü derslerimden, temelim iyi değil, sizce nasıl çalışmalıyım, neler yapmalıyım, hangi videoları izlemeliyim, hangi kitaplardan çalışmalıyım? Hedefim yüksek, Boğaziçi Elektrik Elektronik istiyorum, tavsiyelerinizi buna göre verirseniz sevinirim.
Kitap olarak araştırdığım kadarıyla Final Mustafa Başer, Güvender Konu Anlatımlı ve Palme A-B-C-D çok öneriliyor, sizce hangisini almalıyım?



M
9 yıl
Teğmen

palme aşırı kaşıntıdır söyleyim, zaman kaybı denebilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Binbaşı

takip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
9 yıl
Yüzbaşı

Dediklerime gerçekten kulak ver. Fizikte bütün konulari teknofemden dinle, üstüne simetriden hizlica okuyup tekrar et. bi konuyu simetriyle öğrenmen imkansiz ama tekrar için uygun ve ikisi de fem olunca ayni seyler beyje 2kez giriyor anlaman daha kolay oluyor. Onun dışında illa bi kitabi al demek yanlış sen kitaplari incele hangisinim şekli hoşuna gidiyosa onu al.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hepinize çok teşekkür ederim, başka tavsiyesi olan var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Onbaşı

Benimde baya kötüydü ztv videoları mehmet karaagac ekip tamamı çözümlü sb final video çözümlü sb cok işime yaradı tavsiye ederim ka olarakda fdd ahmet boz ya da final mustafa baser güzel kitaplar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gencrock
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.