Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
383
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Apple Watch çıkış oyunu Trivia Crack olacak
E
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Apple Watch çıkış oyunu Trivia Crack olacak


 

Apple Watch henüz piyasaya çıkmadı ancak ardı ardına uygulama ve oyun duyuruları gelmeye devam ediyor. İlk Apple Watch oyunu olarak duyurulan Rules!'dan sonra şimdi de ilk çıkış oyunu duyuruldu.




Mobil platformların en sevilen bilgi yarışmalarından birisi olan Trivia Crack, Apple Watch akıllı saatinin çıkış oyunu seçildi. Geliştirici firma Etermax, Apple'ın çıkış yapımlarından birisi olarak Trivia Crack oyununu seçtiğini duyurdu.




25 ülkede 140 milyon oyuncusu bulunan Trivia Crack, 6 farklı kategoriden yüzbinlerce soru barındırıyor. Çoktan seçmeli olduğu için dokunmanın yeteceği oyun bu bakımdan Apple Watch ekranı için de en uygun yapımlardan birisi haline geliyor. Geliştirici, iOS platformundaki deneyimin aynısını aktaracağını ifade ediyor. 




Oyunda yüksek puanlar alarak sıralamaya girebileceğiniz gibi arkadaşlarınızla düello da yapabiliyorsunuz. Şimdilik Türkçe dil desteği olmayan oyunun ileride bu desteği sunacağı belirtiliyor. Apple Watch piyasaya çıktığında oyun bir güncelleme ile gerekli eklentiye kavuşacak. Oyun ücretsiz.  

 

 


 Haberi Portalda Gör

H
9 yıl
Yüzbaşı

:-D iki üç haftadır oynuyorum gerçekten güzel ve bilgilendirici bir oyun




U
9 yıl
Teğmen

Bi flapybird bekliyorum
Neden bir türk firmasından haber gelmiyor hep yabancı geliştiriciler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

aa oyununu çıkarsınlar şu saate, süper olur



O
9 yıl
Yüzbaşı

Saatte oyun oynamak harika hakikaten..




M
9 yıl
Binbaşı

Evet gerçekten süper buluş saat de oyun oynamak. Alkışlıyorum....




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.