Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
234
Tıklama
0
Öne Çıkarma
konu kilitleme
F
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sayın yönetici, sayın arkadaşlar konu kilitlemenin pek bir esprisi olmadığını düşünüyorum. bana biraz izah edebilir misiniz. bence isteyen istediği konu da istediği kadar derinlemesine topik açabilmeli. o topik gereksizse zaten kimse tıklamayacak, cevap girmeyecek ve bir süre sonra tarihin derinliklerinde kaybolup gidecektir. bakın sizce önemsiz olabilir ama bilgiye ihtiyacı olan ya da geyik yapmak isteyen için bu topik gayet tabi bir ihtiyaç olabilir. ben konu kilitlemeyi bir şekilde orada bir şeyler yazanı, bir araştırma yapanı, birşeyler yazanı cezalandırmak gibi geliyor bana.

belki bana kızacaksınız bir örnek vereyim. goodyear gt3 ile lassa miratta ürünlerinden birini fayda/performans anlamında değerlendirmek isteyen birisi bunu bir topik konusu olarak açacak. Tabii her iki lastiği kullananlar cevaplamaya başlayacaklar. Hooop hemen konu kilitlenecek. hemen diyecekler lastik konusuna yönel. insan böyle üst konularda kaybolup gidiyor. okuduğunu bazen anlayamıyor. her kafadan bir ses bir yorum geliyor. bence çok lüzumsuz bir konu değilse topikler kilitlenmesin. bu topik te gereksiz ise hemen kilitlenir. bırakın insanlar cevap yazmayarak, bu konuyu arkalara ötelesinler. lütfen

iyi günler



R
17 yıl
Binbaşı

konu kitlemenin ardında belki bilmediğimiz topik kirliliği
dışında bir olay vardır?



S
17 yıl
Yarbay

Sayın yeni üyemiz, bölümümüzde topiç açılırken uyulması gereken kurallar vardır. Bizler bu kurallar gereği açılan topiçlere işlem yapıyoruz. Lütfen kuralları okuyunuz ve eleştiri-önerileriniz için üst konumuzdaki topiğimizde bu tip dileklerinizi belirtiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.