Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptopum ve 64 bit...
B
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vista 64 bit çıkıcak diye AMD Turion64 almıştım( 32 bit de çıkıcakmış) Fakat şu ana kadar Windowsu hep 32 bit kurdum.Windows 64 bit i ne kulandım ne gördüm....Bilgisayarım pek hızlı değil,64 bit özelliğide var artık bunu kullanmak istiyorum.Bir farklılık olurmu windowsta çalışırken,programların hemen hemen hepsi 32 bit zaten ama yinede bir farklılık olursa 64 bit windows kurmak istiyorum ki tam manasıyla kulanıyım bilgisayarımı...



E
17 yıl
Yarbay

Öncelikle program kullanımında hiçbir uyuzmazlık sorunu yok. Zaten böyle birşey olsa program yazan firmalar önlemini alırdı. Belki ufak tefek yazılım hataları olabilir. Bunlarda updateler ile halledilebilir. Windows'u 64 BIT kullanmak istiyorsan Win64 CD'si ve Laptop'ının 64 BIT Driverlarına ihtiyacın olacaktır. Bunuda Laptop'ının web sitesine girerek modelini seçip gerekli driverlarını indirebilirsin. Hız içinse şüphen olmasın. Bende AMD Turion 64 BIT kullanıcısıyım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.