Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1340
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ps3 mü ps4 mü almalıyım ?(ilk konsol)
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar yeni konsol alacağım.
ilk konsolum olacak .ps4 almayı düşünüyorum(tabi ps4 daha tam oturmadı oyunlar ,sistem vs sözlerinden dolayı yıl sonu gibi almayı planlıyorum) ama ps3 exclusive oyunları oynamadığımdan ps3 mü almalıyım.yoksa direk ps4 yeni konsoldan mı başlamalıyım.
tanıdığım ps3 nü satıyor(2 kol +makine+ gta5 ve pes 2013 kırılmayan makine 400 lira eder mi ,last of us uncherted gibi oyunlarıda dışardan takas 2.el oyunlarla oynayabilir miyim.)
tavsiyelerinizi bekliyorum :)



G
9 yıl
Yarbay

Arkadaşın onları hep birlikte 400'e veriyorsa ona ulaşmam lazım bana satsın


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

ps3 ü hiç oynamadıysan dünya kadar oyun var fakat iki gün sonra yeni çıkan oyunları oynayayım hevesine düşersen ps3 almak mantıksız kalıyor. önümüzdeki 2-3 ay içerisinde çok sağlam oyunlar çıkıyor üstelik bunların bir kısmı ps4 e özel. ps4 te şu an oyun sıkıntısı yok.



E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam gerçekten bu fiyat ama ben daha çok kırdırmayı istiyorum.kırdırmak ne kadar bilgim yok birde modeli ps3 cech 3012a kırılmaya müsait mi ?tabi kırdırırsam pes 2013 ve gta 5 tabiki satarım diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @msahin55
D
9 yıl
Onbaşı

kesinlikle ps4 almalısın. bu sene içinde çok güzel oyunlar gelicek bunların başında uncharted 4 var mesela. Eğer uncharted hayranıysan zaten o oyun bile seni en az 1 sene götürür.



S
6 yıl
Yüzbaşı

ilk konsolsa ps3 derim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.