Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
11206
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: MMORPG TAVSİYE (2. sayfa)
Y
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: UnL@CKy

Bir tane hack slash oyunu bulamadım günledir.Online oyunlara bakayım dedim.Warface 5 dakika dayanabildim,zula 5 dakika,neverwinter 10 dakika,lol coluk cocuk dolu,blackligt karsıdaki adamı görmek için 3 tane gözlük takmak lazım.4story aion tat yok oyunlarda.Arada değişiklik olsun diye asetto corsayı denedim 10 dakika falan.Kısacası ne yıllar öncesinin diablo tadı var nede silkroad neden underground 2.

Karahan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

valla arkadaş benim wow a gücüm yetmez dersen sana o tarzda bir oyunda ben tavsiye edebilirim wow kadar bir açık dünyası olmasada wow daki gibi uçan bineklerle seyehat edebilirsin dediğim gibi wow kadar geniş bir harita yapısı yok ama haritaları gayet büyük dragon prophet yalnız işin kötü tarafı pek fazla turk oyuncu yok benim sana tavsiyem oyun içi chat ayarlarını yapıp ondan sonra mesaj yazman :) zira benim gibi habire bu oyunda turk yokmu diye yazıp durursun zira bende öyle oldu ben yazıyorum ama bana gelen cevapları göremiyordum:) sonra internetten chat ayarlarını öğrendimde bir kaç kişi buldum :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl
Teğmen

Bi deneyelim bakalım Sireno





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnL@CKy -- 12 Mart 2015; 11:38:14 >

Y
9 yıl
Teğmen

Ücretsiz olsun diyorsanız aşağıdaki youtube linkinde oynatma listesi olarak 10 tane oyun önerebilirim. Karakter yaratma ve oynanışları var.

https://www.youtube.com/watch?v=1bIpyEkqB80&list=PLUoUAxr4717S0Pw420oGyG9h7-1Q49Ns2



G
9 yıl
Çavuş

Lineage II söylediğin oyunlarla alakası yok ama daha iyisini bulamassın




Bu mesajda bahsedilenler: @fuatX
D
9 yıl
Yarbay

hack&slash tarzı path of exile suan 1 numara. yıllardır oynuyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 6 Eylül 2015; 21:17:06 >


Bu mesajda bahsedilenler: @UnL@CKy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.