Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
11127
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: EVO Garantisi (2. sayfa)
S
7 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: arsivtk


quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Xiaomi mi 4c'de bir sürü virüs yüklü olarak geliyor.

sorun çözülebildi mi hocam ne yaptınız ? tüketici hakem e gitmeyi düşünüyorum bende.

Sizde de sorun oldu mu? Ben kendim rom attim. Baska türlü olmuyor. Bilen birine yaptirin, o viruslerle ugrasilmaz. Tüketici hakemine gitseniz hakli cikmaniz kuvvetli ihtimal. Ama hizli cozum rom atmaniz. Forum xda da iyi romlar var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Ne yapin edin gerekirse ikinci el urun alin ama EVO garantili almayin.



hb dan telefon aldim. Elime ulastiginda dokunmatikte sorun oldugunu fark ettim. Hb ya yolladim. Bana telefonu acmissin servis raporu al dediler. Telefonu acmadan nasil olacaktiysa, sonra EVO rapor icin yolladim. Allah razi olsun cok iyi bi firma oldugundan telefonun ekrana baski sonucu bozuldugu ve garanti disi kaldigi 209 lira verirsem tamir edebileceklerini soylediler.



1 aydir hepsiburada.com ve EVO ile uğraşıyorum sonuç sıfır. İkisine de tövbe ettim. Korkum o ki sonunda dokunmatigi kendim degistirmem gerekecek ve sifir cihazi 1300 e ithalatci garantili degil 1500 liraya arizali ve garantisiz olarak almis olacagim. Ustelik cihaz daha en bastan tamir görmüş olacak.





Az daha para verin adam gibi garantili alın. EVO dan çöp almayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
7 yıl
Teğmen

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=128870889





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postalcioglu -- 12 Eylül 2017; 16:32:26 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

bir teknoloji firmasında satış sonrası servis sorumlusuyum,evo dan çektiğimi bir Allah bilir,bir ben.kesinlikle evo denen firmadan uzak durun.



T
6 yıl
Teğmen

Bende de Xiaomi Redmi 4x telefon var. Wireeles problemi yaşıyorum. EVO ya göndereyim dedim, yorumları okuyunca korkmaya başladım. İnşallah beni de uğraştırmazlar.



K
6 yıl
Binbaşı

An itibari ile note 5 telefonum ellerinde, acikcasi bende korkuyorum. Keske gondermeseydim. 1 hafta oldu ne ses var ne seda. Alt tarafi pil degisip reset atilacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam bu tür servisler o kadar kötü ki anlatamam .



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kutay2455
N
6 yıl
Yarbay

EVO Garantisi = Garantisi bitmiş olan ürün.

EVO yazıyorsa bilin ki telefonunuz bozulduğunda mahallenizdeki bakkala verseniz daha faydalı. EVO'dan uzak durun. :)



K
6 yıl
Binbaşı

Bugun 10. Gun. En son dun aksam ustu aradim. Teknik serviste denildi be yapildigina dair bilgi verilmedi. Zaten hic bi gun vermediler. Yedek telefon icin saat 11 gibi aradim. Telefonunuz hazir yarin cikisi yapilacak denildi.

Aksamdan sabaha ne ara yaptilar dedim. Neler yapilmis bilgi istedi. Cihazda ariza bulunamamis ayarlari yapilmis optimize edilmis pil durumu iyiymis. Gonderilcekmis... pil degismedyse ne anladik dedim. Pil suresi cok kisa cabuk bitiyor. Tekrat gonderin dediler..

Hayda yine 10 gun bekle yedek telefon verilecegi gun tamir yapmadan geri gonder... oh ne ala...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Yüzbaşı

Evo garantili mi Max 2 telefon aldım. 5 ay sonra telefonda aşırı ısınma oldu ve hem hoparlörde hem kulaklıkla ses problemi yaşadım. Servise gönderdim. 20 gün sonunda geldi. Telefonda ısınma problemi kalmadı ancak ses problemini çözmemisler. Tekrar servise gönderdim ve şuan hala beklemedeyim. Tekrar geldiğinde video kayıdı yaparak telefonun kutusunu açacağım. Aynı problemler devam ederse servisle uğraşmayip thh ve mahkeme yoluna başvuracağım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Teğmen

EVOBT DENİLEN SAHTEKAR ÜÇKAĞITCILAR DARBE,ÇİZİK VS HERHANGİ BİR SORUNU OLMAYAN CİHAZIMIN EKRAN SARARMASINI TELEFONDA DARBE (!) VAR DİYEREK ONARIMINI YAPMAYARAK GARANTİ DIŞI BIRAKTILAR. ŞİKAYETVAR'A KONU AÇTIM CEVAP YAZMA TENEZZÜLÜNDE BİLE BULUNMADILAR.

OYSAKİ ELLERİNE DARBELİ BİR CİHAZ GELDİĞİNDE ŞİKAYET VAR DA CİHAZLARIN DARBELİ HALLERİNİN RESİMLERİNİ YÜKLEYİP DARBE BURADA DEMEYİ BİLİYORLAR!

ARKADAŞLAR SAKIN HA! SAKIN HA BU FİRMANIN GARANTİSİNDE OLAN CİHAZLARI ALMAYIN ALDIRMAYIN!

BU SERVİSE YOLLADIĞINIZ CİHAZLARI HER NE KOŞULDA OLURSA OLSUN GARANTİ DIŞINDA BIRAKIP ÜCRETLİ ONARIM TEKLİF EDECEKLERDİR.

BEN TÜKETİCİ HAKLARINA GİDECEĞİM CİHAZ GELİNCE, SİZDE GİDİN HAKKINIZI ARAYIN. BU ŞEREF YOKSUNLARINDAN DA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!



3
6 yıl
Çavuş

Bakın arkadaşlar eğer 1 gram beyniniz varsa (benim yoktu) bu servisten koşarak uzaklaşın. Kafalarına göre cihaz tamir (!) ediyorlar. Samsung Galaxy A7 2016 cihazımı 3 defa gönderdim 3ündede sahte batarya taktılar. En son düzeltmeleri için gönderdiğimde ise beni 3 hafta beklettiler. Yapmayacaklarını anladığımda cihazımı geri göndermelerini istedim. Bakın arkadaşlar ben mağdur oldum siz olmayın. Kesinlikle ama kesinlikle böyle kurumsal bir firma gibi gözükmeleri sizi aldatmasın. Ayrıca beni telefonsuz bıraktığınız her gün için sizden davacıyım. Belki bu dünyada sizinle baş edemiyoruz ama öbür tarafta hakkımızı alacağımızdan hiç şüphem yok!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
6 yıl
Yüzbaşı

yanliz islerini cok profesyonel sahtekarlikla yapiyorlar. yillar once iphone 5 imin pilini degistiler garanti kapsaminda meger sahtekarlar yan sanayi pil takmislar. fakat isin enteresani apple pil degisim programi baslatmisti ve imei ile sorguladigimda cihazinizin pili
yetkili servis tarafindan zatenn degistirilmis yaziyordu. yani orjinal pil takilmis gibi islem yapmislar apple ye ne kaynak gostermisler valla bende cozemedim. ama sahtekarlikta ustlerine yok o bi kesin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 4 Ağustos 2018; 21:54:10 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @330neo
N
6 yıl
Yarbay

Evo'nun yanına lütfen garanti yazmayın komik oluyor. Evo garantisi lafı duyunca kahkaha atıyorum. Olsa olsa sinir stres garantisi olur evo'dan. :D



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
5 yıl
Yüzbaşı

Bu firma garantisi varsa kesinlikle ama kesinlikle uzak durun. Ben hata ettim ilk akıllı telefonu bunların garantisi ile aldım. Maalesef ki bilinçli değildim ve biraz daha ucuz diye ithalatçı firma garantili (evo) aldım. 1 ayda 3-4 kez servise gitti geldi. Telefon pek çok şekilde arıza yaptı ve en sonunda tüketici hatası deyip benden yüksek ücret talep ettiler, geri istedim tamir ettirmedim. En sonunda hakem heyetinde bitti süreç ve paramı uzun süre sonra geri iade aldım.

Şuanda bakıyorum ki xiaomi büyük bir hata yaparak Türkiye pazarına bunların garantisi ile girmiş. Bende bu telefonu almayı düşünüyordum ama bunların garantisi evo olduğunu öğrendim almam, çevreme de ne denli kötü bir firma olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Siz de gidip paranızı bunlara kaptırmayın sonra başınız ağrımasın.



Ö
5 yıl
Binbaşı

evoya servise cihaz gönderdim ve anakart arızası var düşme var cihazda ücretli yada ücretsiz onarımı yapılamıyor dediler hemen xiami ye mail attım sonuna kadar gidicem



K
5 yıl
Er

EVOBT berbat bir servistir. Garantili telefonlara bile ücret talep etmektedir. Şikeyetvar da şikayet rekoru kırmıstır.



V
5 yıl
Er

Bende Hepsiburada üzerinden Samsung Galaxy C5 almıştım EvoBT garantili . Şarj olma süresi 2 -3 katına , Şarj kullanım süresi 1/4 ü gibi bir seviyeye düştü. Göndersemmi göndermesem mi bilemedim bu kadar yazılanlardan sonra . Birde değişimi zor herhalde bu telefonun pili. Tavsiyeniz varmı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.