Ösym fake atmıyorsa burayı kazanmışım. Biliyorum bunu tercih yazmadan önce sormam gerekirdi ki sordum zaten ama yanıt yoktu :D
Diş hekimliğini bilmem, sonuçta tıp ın bir dalı yoğun bir ders hayatın olur. ama Eskişehir i bilirim Osmangazide 2000 - 2004 arası kimya mühendisliği okudum. Orayı seveceğine eminim. kaldı ki biz bıraktıktan beri gece ile gündüz kadar çok değişti iyi yönde. nem yoktur, kuru sıcağı ve kuru soğuğu vardır. Sıcakta yapış yapış olmazsın ama dudakların falan kurur. Adalar diye bir yer vardır Porsuk çayının etrafında kurulmuş milyon tane kafe, öğrencinin - gençliğin kalbi orda atar. Zaten şehir merkezinde yaşlı pek görmezsin 2 üniversite - açık öğretim vs olunca her yer genç kaynıyor. Eskişehir candır can.
Diş hekimliğine gelince, bir mühendis olarak söylüyorum güzel meslek. Tebrik ederim seni. Geçen ay eşimin 20 lik dişini çektirdik 150 TL sıkışmış. Kasma kendini, hem bölümünün, hem şehrin, bokunu çıkartmadığın sürecede hem de hayatının tadını çıkart orda.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eowina -- 23 Nisan 2017; 12:16:19 >