Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2105
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yandex Mail Kapatılır Mı?
J
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar, bir sorum olacak Yandex Mail kullananlara. Birkaç tane yandex mail hesabı açmam gerekiyor. Yalnız bu mailleri aktif olarak kullanmayacağım. Bu mailleri kullanmayacak olsam da kapanmaması da gerekiyor uzun süre giriş yapılmadı vs. gibi bir sebepten dolayı.

Ben bu maillere uzun süre (1-2 sene gibi) giriş yapmazsam mail hesapları kapatılır mı sizce?

Gmail ve Hotmail'de böyle bir kapatılma olayı duymadım açıkçası ama Yandex kullanıcılarının bilgisi vardır belki diye düşündüm. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.



S
7 yıl
Binbaşı

Kapatılmaz. Benim iki Yandex mail hesabım var birine aylarca diğerine 1 yıl falan bakmadığım oluyor.

Ücretsiz mail hesapları ilk çıktığında 1 ay giriş yapılmazsa kapatıyorlardı, Hotmail ve Mynet'te çok mailim uçtu zamanında.



S
7 yıl
Binbaşı

Rica ederim, ne demek; Yardımcı olabildiysem ne mutlu



J
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

@Sabit Fikir Hocam kusura bakma okudum, ama cevap veremedim. Gönül koyma yani lütfen, çok yoğun bir durumdaydım. Tekrardan teşekkür ederim verdiğin cevap için


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sabit Fikir
S
7 yıl
Binbaşı

Anlaşıldı, tamam




Bu mesajda bahsedilenler: @jovanovic
H
7 yıl
Teğmen

Uzun zamandır giremediğim hesaplarım var bir çok mail platformunda. Gmail.com,yandex,hotmail geçenlerde şifre kayıt programına verileri girmek için giriş yaptım hepsi de sapasağlam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.