Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
vistada turkce karakter sorunu
R
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba arkadaslar. dun acer 5920g laptop aldım. uzerine vista home premium var. sorunum film izlerken alt yazilarda turkce karakterlerin cıkmaması baska seyler cıkıyor. bir turlu cozemedim. klavye ve bölgesel ayarlar vs.. turkce. bugun vista sp 1 turkceyi de yukledim ama sorun cozulmedi. izlerken bs player ve media player üzerine kurulu vista codec pack var onları kullanıyorum . aynı prog. aynı diziyi masa ustu bilg. sorunsuz izliyorum. ama laptopta karakterler cıkmıyor. butun ayarları denedim ama olmadı baska bi cozumu varmi bunun ???



R
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bu problemi baska yasayan yok mu ??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Yarbay

Yazılar dos tabanlıysa ne yazıkki vista sadece dos komut satırında (cmd) dos türkçe klavye karekter desteği veriyor, ancak dos programlarına girice (örneğin edit) klavye hemen ingilizleşiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

yani alt yazılı filmlerde surekli boyle mi olacak bişey anlaşılmıyo altyazılardan ....

"http://img442.imageshack.us/img442/9207/adszgu7.th.jpg"

bi cozum yolu yokmu ki ?? normal yazi yazarken vs. sorun yok. sadece alt yazili filmlerde turkce karakterler cıkmıyor....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rooney026 -- 21 Ocak 2008; 13:25:23 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.