Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
13
Tıklama
0
Öne Çıkarma
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

'' 
 
Yayıncı THQ Nordic yeni bir dijital etkinliği duyurdu. THQ Nordic Digital Showcase 2024 adıyla gerçekleştirilecek olan yeni sunum açıklanan detaylara göre 2 Ağustos'ta Türkiye saati ile 22.00'de karşımıza çıkmayı bekliyor.
 
Gothic Remake ve Titan Quest II gibi oyunların yeni detayları sunulacak
 
'' 
 
Canlı yayın etkinliği başlamadan önce HandyGames tarafından gerçekleştirilecek olan bir ön gösteri olacak. Ön gösteri ve etkinliği YouTube, Twitch ve Steam üzerinden izleyebileceksiniz. Aynı zamanda etkinlik kapsamında Gothic Remake ve Titan Quest II gibi daha önce duyurulan oyunlarla ilgili yeni detaylar yer alacak. Diğer taraftan bazı sürprizlerin olacağı da belirtiliyor.
 
Bildiğiniz üzere Haziran ve sonrasında yeni sunumların karşımıza çıkacağını aktarabiliyor ve yıl sonunda kadar birçok büyük etkinlikle yeni oyun duyurularını bekliyoruz. THQ Nordic Digital Showcase 2024 etkinliği için şu anda bilgiler bunlarla sınırlı. İlerleyen süreçte daha fazla detay bekleniyor.



A
2 hafta
Çavuş

Eskiden 4 ay oncesinden oyun duyurulurdu simdi 4 ay oncedeb oyun duyurusu duyuruluyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.