Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1267
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Little Shop of Horrors / Küçük Korku Dükkanı 1986
M
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Imdb Puan: 6.5/10 18,616 votes

Tür : Komedi / Bilim Kurgu / Müzikal
Yönetmen : Frank Oz
Senaryo : Howard Ashman
Görüntü Yönetmeni : Robert Paynter
Müzik : Miles Goodman , Alan Menken
Yapım : 1986, ABD , 94 dk.

Oyuncular:
Rick Moranis (Seymour) , Ellen Greene (Audrey) , Vincent Gardenia (Bay Mushnik) , Steve Martin (Diş Hekimi Orin) , Tichina Arnold (Crystal) , Michelle Weeks (Ronette) , Tisha Campbell (Chiffon) , Levi Stubbs (Audrey II'nin sesi) , James Belushi (Patrick Martin) , John Candy (Wink Wilkinson)

Konu:
Beceriksiz Seymour Krelborn (Rick Moranis), köhne bir çevredeki vasat bir çiçekçi dükkanında sürdürdüğü işini koruyabilmek için, ilginç, ekzotik bir bitki satın alır ve bunun, işlerde bir patlama yapmasını beklemektedir. Beklediği gibi olur. Ancak bir sorun vardır: Bu küçük ama sonradan dev gibi olan yaratığın, taze insan kanına ve etine karşı, bitmez bir iştahı vardır.olaylar hızla konrolden çıkar



Bu film 1960 versiyonun yeniden çekimidir. Kısmet olursa bu hafta izleyeceğim, henüz izlemedim. Film, oyuncularıyla ve puanıyla iyi birşeye benziyor. İzleyenlerin yorumlarını alabiliriz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.