Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony x89j ses sistemi ve tv hoparlörü arasında gidip geliyor sürekli
C
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Televizyona JBL SB160 soundbar bağlamaya çalışıyorum. HDMI3 portuna bağladım (arc/earc destekliyor), televizyonda da gerekli ayarları yaptım ama TV'de altta sürekli bir TV Hoparlörü bir de Ses Sistemi yazıyor ve sürekli ikisi arasında gidip geliyor. Sorun kablodadır diye 3-4 değişik kablo da kullandım ama aynı.



Bağlantıyı optik üzerinden yapınca sorun kalmıyor, ses düzgünce soundbar'a gidiyor ama bu defa da kumandalar birbirini kontrol edemiyor.



Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba var mı fikri olan?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Her türlü sync ayarını hdmi ayarını earc ayarını denedim ama olmamıştı, diğer tüm hdmi’ları çıkartıp deneyince sorun ortadan kalktı. Problem kablo tv’nin kutusundan kaynaklanıyormuş.çakışma oluyor muhtemelen tam anlamadım. Şimdilik optik ile sesi alacağız, kablo net ile görüşüp kutu değişimi isteyeceğim.
Teşekkürler @ankay2



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.