P

Yüzbaşı
20 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
9 ay
Gigabyte B650m siyah ekran sorunu (ram?)
merhabalar yeni bir sistem topladım ve siyah ekran sorunu yaşıyorum.
anakart: gigabyte B650m ram ise kingston 16x2 6000MT/s DDR5

Eğer ramlerden sadece 1ini takarsam sorunsuz olarak bilgisayar başlayabiliyor. bu şekilde windows kurdum, bios güncellemesi yaptım. ama 2. ramı takıp pcyi açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. dual yada seri her türlü bağlantı şeklini denedim. EXPO2(5600MHz) profilini aktif edip 5600Mhz de denedim sonuç yine aynı. tek ram ile sorunsuz çalışıyorken 2 ram bir arada neden siyah ekranda kalıyor olabilir bir çözümü olan var mı?

Dün gece sabahlattı beni artık sinirden elim ayağım titriyor.
P
4 yıl
Büyülü silah sura hakkında yardım
Arkadaşlar bu karakterin dehşet skilli nasıl çalışıyor? Skill açık kaldığı süre boyunca gelen bütün saldırıların değerini mi azaltıyor yoksa gelen ilk saldırının mı? bu saldırı azaltma özelliği sadece diğer oyunculara karşı mı çalışıyor yoksa mobların vuruşlarını da düşürüyor mu?
P
4 yıl
Büyülü saldırı değeri ne işe yarıyor?
yerli yabancı bir çok forum gezdim bir çok rehber okudum. ve gördüm ki bir allahın kulu bile büyülü saldırı hasarı ne işe yarıyor nasıl etki ediyor tam olarak açıklayabilen kimse yok. oyun adminlerinin bile tam açıklayamamış. bir çok yerde çeviri hatası ver deyip geçmişler. bilen varsa bana lütfen açıklasın ''büyülü saldırı hasarı'' nedir ne işe yarar
P
4 yıl
torchlight tadında oyun tavsiyesi verir misiniz
şu karantina günlerinde arkadaşlar evlerimizden oynayabileceğimiz bir oyun arıyoruz. fakat elimizdeki bilgisayarlar oldukça kötü durumda, torchlight ayarında pc yormacak bir rpg oyunu önerebilir misiniz ?
P
4 yıl
Yan Flüt hk.
merhabalar yan flüt öğrenmeye karar verdim. başlangıç için C tone bir bambu yan flüt siparişi verdim. o elime geçene kadar parmak ve nota alıştırması yapmak için bir blok flüt aldım. üfleme şekilleri çok farklı biliyorum ama çalışmaya bir yerden başlamak istedim. Eğer yan flüt konusunda bilgili birileri yardımcı olursa çok sevinirim. sormak istediğim bir çok konu var. mesela gitardaki gibi tab çıkartmak mümkün mü? nota okumayı çok iyi seviyede bilmiyorum önce buna mı yoğunlaşmalıyım? internette diyafram egzersizleri ile başlayın diyorlar fakat daha önce su sporları ile ilgilendiğim için nefesimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum? evde kendim ne kadar ilerleyebilirim? ve daha bir çoğu...
P
5 yıl
S8 plus telefonum açılırken samsung yazısında kalıyor
arkadaşlar telefonuma smart swicth programı ile güncelleme yüklerken bir haller oldu. sonrasında telefonum açılırken samsung yazan ekranda takılı kalıyor. stock rom yüklemeyi denedim. yükleme sorunsuz gerçekleşti fakat yine aynı şekilde kalıyor var mı bir çözümünü ?
P
5 yıl
rami ekran kartı ile paylaşmak hk. yardım
arkadaşlar böyle bir şey duymuştum daha önce. 2gb 960m'li bir laptopum var hafızası bazı oyunlarda yeterli gelmiyor. 16 gb ram varken bir kısmını ekran kartına paylaştırmam mümkün olur mu acaba?
böyle bir şey mümkünse artısı eksisi nedir? beni bu bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
P
5 yıl
CRPG severler yardımınız lazım
FRP tadı veren bir oyuna girişeyim diye düşündüm. iki seçenek çıktı karşıma tower of time ve pathfinder: kingmaker
bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz acaba? tower of time'ın türkçe seçeneği varmış. İngilizcem fena olmasa da bu tarz orta çağ rol yapma oyunu diyaloglarında terimlerde vs. sıkıntı yaşıyorum.
ama öte yandan pathfinder denince kaliteli birşey bekliyor insan. sizin tercihiniz ne yönde olurdu hangisini tavsiye edersiniz bunlar hariç bir öneriniz var mı ?
P
6 yıl
ABRA A5 V4.1 ölü batarya
arkadaşlar bilgisayarımın bataryası malesef bir anda öldü 2 hafta önce uzun bir filmi baştan sona izleyecek kadar pil ömrü varken şimdi fişten çekildiği an kapanıyor. Dışardan pil alıp kullanan yada bayide taktıran var mı ? sorunu çözebildiniz mi ?

ayrıca klavyenin bazı tuşları basmıyor sanırım buda kronik bir sorun

cihaz tam olarak bu www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.WybYUKczaUk
P
6 yıl
Oyun içerisinde ekranın geç hareket etmesi sorunu
arkadaşlar merhaba nvidia exp. e gelen son güncellemelerden sonra oyunlarda şöyle bir sorun yaşar oldum ekranı hızlıca hareket ettirdiğimde ekranın bazı bölgeleri bir önceki görüntünden yenisine daha geç geliyor yani kıpkırmızı bir duvardan bir anda mavi bir duvara bakmaya başladığımda ekranın üstünde yada altında kalan alanlar kırmızıdan maviye olması gerekenden daha geç geçiş yapıyor. ve bu olay 70-80 fps sırasında gerçekleşiyor yani fpsden bağımsız. ekran videosu almayı denediğimde videoda her şey sorunsuz görünüyor. bu durumla yeni başladığım bir oyunda değil zaten oynarken sorun yaşamadığım oyunlarda oluyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

sistem :
gtx 960m
cpu 3.4
ram 16gb
64 bit
win10
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.