L

Emekli Yönetici
13 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
41 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
2.800 TL bütçe ile Led tv tavsiyesi (Yardımcı olurmusunuz?)
Herkese merhaba,

Arkadaşlar 2.800 türk lirası bütçem var ve artık iyice kafam karışmış durumda. Sitelerde gerekli detaylı bilgileri bulamıyor ve karar veremiyorum. Önerileriniz varsa seve seve dinlerim.

Not: LG 55UB830V 55 gözüme kestirmiştim ve dün neredeyse Vatanbilgisayar aracılığı ile almak üzereydim fakat son defa internetten araştırmak için eve döndüğümde iyiki almamışım dedim. UDH olmasına rağmen tv sadece 30p destekliyor hal böyle oluncada standart haline gelen 60p yayın yapan UDH yayınları tv nin kaldırmadığını yani izleyemediğimizi öğrendim.

Bu fiyata 60p destekleyen bir UDH tv bulma şansım yok sanırım ?

Tv için önemsediklerim ise akıllı (smart) olması çok önemli değil tarama hızı ise 200 yeterli geliyor benim için. Anladım ki ne kadar çok ekstra özellik varsa o kadar başa bela oluyor gibi görünmekte. Kaliteli bir panel olsun, tarama hızı orta karar bir tv ile input lag da çok yüksek olmamakla birlikte neler alabilirim? 50 in'den düşük olmasın, büyük olması taraftarıyım.

Şimdiden ilgilenen her arkadaşıma T.ederim!. İyi forumlar.
L
10 yıl
Cevap: ..::Oyun Dünyasından Güncel Haber ve Paylaşımlar::..
..:: The Order 1886 ::..


Videoyu izlemek için tıklayınız

Sony Computer'in beraberinde getirdiği ve Ready at Dawn tarafından geliştirilen The Order 1886 son versiyon demosunu oyuncular Milano oyun haftasında deneme fırsatı buldular. Yukarıda oynanan demo sayesinde oyun grafikleriyle hatta özellikle çevre detayları ile kendini bir hayli gösteriyor, oda içerisindeki dekor ve barikat yapılan mobilyalar göze çarpıyor, sokağın her iki tarafında ki görüntüler ve detaylar gayet hoş görünüyor nede olsa Londra sokakları değilmiydi buralar ? Son olarak binalar biraz daha detaylandırılabilir diye düşünüyorum fakat bu izlediğimiz video' nun sadece bir demo olduğunuda unutmayalım.
L
10 yıl
Cevap: ..::Oyun Dünyasından Güncel Haber ve Paylaşımlar::..
..:: F1 2014 Trailer ve Yeni Ekran Görüntüleri ::..


< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Ekran Görüntüleri :

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Codemasters tarafından geliştirilen ve anons edilen Next GEN F1 2014, 17 Ekim de Ps3 için ulaşılabilir halde olacak, Ps4 için ise bu tarih ne yazıkki 2015 içerisinde gösteriliyor ve net bir tarih yok.
L
10 yıl
Son zamanlarda yaşanan DH bağlanamama hatası Ekran Görüntüsü Eklenmiştir
Sanırım son 1 aydır belki de biraz fazla dahi olabilir, belli belirsiz zaman dilimlerinde DH sitesine bağlanmakta sorun yaşamaya başladım. Örneğin site önümde açık halde iken kendi profilime bakayım diye tıklıyorum fakat karşıma koca bir beyaz zayfa çıkıyor. Önceleri kendi internetim e suç bulurdum fakat anladığım kadarıyla bu problemden muzdarip olan çok sayıda arkadaş var.

Problemi çözmenin bir yolu var mı arkadaşlar ?
Hata :

< Resime gitmek için tıklayın >
L
10 yıl
PS4 BALIKESİR Oyun Takas Grubu


Tüm Balıkesirli PS4 sahibi arkadaşlar Dijital yada Kutulu oyunlarını bu konu çatısı altında takasa koyabilirler hayırlı olsun..

L
10 yıl
Lg G2 Çift tıklama sonrası açılmayan ekran
Serlam arkadaşlar..

Cihazıma rom atma işleminden sonra bir problem baş göstermiş durumda.

Ekrana çift tıkladığımda kilitleniyor fakat tekrar çift tıklayıp açmak istediğimde bu özellik çalışmıyor. İllaki power tuşu ile açmak durumunda kalıyorum telefon kilidini.
Bunun bir çözümünü site de görmüştüm fakat şimdi aradığımda ise bir turlu bulamadım forumda.

Bu sorun ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
L
10 yıl
..::Playstation Oyun Dünyasından Günce Haber ve Paylaşımlar::..





Evet arkadaşlar artık paylaşımlarımı bu konu başlığından takip edebilirsiniz. İyi forumlar..

Günün Haberleri



Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız


Share Factory Gözünden PS4 Oyunları..


Videoyu izlemek için tıklayınız
L
12 yıl
Anakart tavsiye.. ( MSI vs ASUS)
Herkese merhaba,
Umarım doğru yere doğru konuyu açıyorumdur hatam varsa kusura bakmayın.
Öncelikle bilgisayarımı tamamen yenilemeye karar vermiş bulunuyorum fakat kararsız kaldığım tek nokta anakart oldu. MSI ve ASUS arasında git gel yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var.
Sistemim AMD ve x6 işlemci var bunu baz alarak kart tavsiyenizi bekliyorum.

MSI
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-a75ma-g55-a75ma-g55-soket-fm1-amd-a75-ddr3-1866mhz%28oc%29-dvi&hdmi-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55960

MSI
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-990xa-gd55-990xa-gd55-am3+-amd--990x+sb950-ddr3-2133mhz%28oc%29-sata-30-usb-30--anakart/productdetails.aspx?I_ID=57114#allImages

ASUS
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-m5a97-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55742#allImages

ASUS
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-f1a75-v-f1a75-v-amd--a75-soket-fm1-ddr3-2250mhz-%28oc%29-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=56545

Açıkcası bu 3 model arasında kararsız kaldım yardımcı olurmsunuz ?
Ve sizden ricam bir model'i al dediğinizde sebeplerinide söylerseniz mutlu olurum. Şimdiden herkese İYİ BAYRAMLAR...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.