M

Binbaşı
29 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
CS 1.6 | Yeni Serverı ile Donanım Haber Esintisi
Arkadaşlar uzun seneler Cs oynadım fakat bir o kadar da uzun bir ara verdim. 1-2 aydır özlem duyduğum için yeniden başlama kararı aldım ki zaten geri dönüşüm Steam üstünden Cs ile oldu. Bizim zamanımızdaki ile arasında ki fark ooo Eskiden üyesi olduğum da clandaki arkadaşlarla konuşup yeni bir IP aldık ve sizden Cs hala oynayan seven veya tavsiye edebileceğiniz donanımlı arkadaşlar,diğer arkadaşlarınızı serverımza bekliyoruz :)
88.255.155.35


Donanımdan gelen arkadaşlara 2 Ay adminliği 5 TL den vereceğim. Eğer bu arkadaş kendi clanını kurup gelirse (en az 5 player) Adminlik ücreti almıyorum ve 2 arkadaşına ücretsiz slotluk verebilecel.

Umarız sizde bize yardımcı olursunuz keyifli bir server olur :)
Herkese iyi günler , iyi oyunlar
M
10 yıl
Arkadaşlar sistemimle ilgili 1 oyun lütfen
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi tatiller.
Uzun zamandır pc de oyun oynamıyorum eskiden CS,BF-1942-Vietnam-3,GTA falan oynardım 4-5 sene oldu galiba 1 ay Combat Arms ve Sro oynadım, 2 ay önce de WOT'a başladım ama sıktı.Yeni versiyon oyunlar da eskilere göre dünya kadar grafik ve tasarım farkı var ama CS'deki heyecanı ve aksiyonu alamıyorum. CS'ye devam etmek istedim 1-2 ay önce tekrar pc başına geçtim abi biri Cfg diyor biri Steam diyor herkes head shot atıyor ondan da soğudum :)
Bu sene üniversiteyi bitirdim ama alttan derslerden uzadı kafama göreyim yani çokta ağır dersim yok o yüzden biraz eski donanımcı saydım kendimi geldim bu kardeşinize oyun önerin lütfen :)


http://imgur.com/xl02lFg
Amd Radeon HD 7
M
10 yıl
T32 ile ilgili sorunum arkadaşlar
2 yada 2.5 aydır aralıklı olarak WOT oynuyorum. Başlangıçta Fransızlar ağır diye tercih etmedim,Sovyetlerin aim ve isabeti kötü dediler,çekik gözlülere baktım her yerden damage atılıyor bende hızlı ve hp si çok diye Amerikan'a bağldım kendimi. M3Lee tam bir kanserdi , M6 eh işte , T29'a gelip onu elit yaptığım da inanılmaz keyif aldım işte oyun budur dedim kendi seviyeme ve tier8 lerden sovyetlere göre fazla damage yesemde ön zırhı kullanabildiğim savaşlarda tier farkı uçuk değilse arkadaşları öttürüyordum tabiri caizse ama gel gör ki T32'ye bir geldik delme yok,gelen geçen damage atıyor,attığım damageler 250-350 arası tamamen moral bozukluğu ve hevesimin kırılması ile sonuçlandı 2 aylık deneyimim.
Şuan da T32'yi cidden satmayı düşünüyorum çünkü küllüyen zarar abi. Aynı zaman da bir Stug ve Kv-1 kasıyorum çok mutluyum abi. Bu şekilde Stug ve kv-1 e mi devam edeyim sizce ilerde IS veya WTF 100 - Jp100 kasmak daha eğlenceli olacak gibi. İşin özü T32 satayım mı arkadaşlar oynamıyorum çünkü artık son top,palet,motor takılı ama sıktığı iiçin taret i kasmadım bile. T32 den sonrası beni IS'lardan ve Almanlardan daha çok mutlu edecek mi ? yoksa boşuna umut mu ediyorum ?
Bana biraz bilgi lütfen. İyi oyunlar
M
10 yıl
Beyler Cfg ile ilgili bakarmısınız ...
Arkadaşlar 5-6 sene önce oyunu bıraktım ama şuan baş edemiyorum online serverlar da herkes de normal Cfg yada Aim Cfg var ..
Counter dan artık hiç tat almamaya başladım o yüzden bana 'aim' olmadan sağlam bir CFG önerirmisiniz lütfen ..

Teşekkürler
M
11 yıl
Arkadaslar yeni aldigim vaio ile yasadigim problem (2 dk ayirin lutfen)
Laptop i yeni aldim ufak tefek seyler yukledikten sonra arkadasim haricisini takti galiba virus varmis ve pc yavaslamaya basladi tabi biz yaklasik 300 parca ve hd video attiktan sonra. Sabah kalktim ve pc bu hatalari vermeye basladi ..
Ne yapmam gerekiyor ve problem nedir ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
App Store Sorunu ..
İphone 5 le 3 gün önce cüzi bir miktara WhatsApp indirdim , App Store kimliğim tamdı,kartın limitide vardı sorunsuz indirdim ve kullanmaya başladım. Dün itibariyle App Store'a gelen ücretsiz indirdiğim Facebook Güncellemesi geldi şuan güncelleme için tıklıyorum pencere çıkıyor ve üstte 'Giriş Yapmak Gerekiyor' altında da 'Fatura bilgilerini görmek için Devam'a dokunun ve giriş yapın' yazıyor ardından 'Devam' a bastığım da tekrar App Store şifremi alıp beni 'Ödeme Yöntemi' bölümüne atıyor orada ise 'Önceki satın alma işleminin faturalandırılmasıyyla ilgili bir sorun var.Lütfen ödeme yöntemini güncelleyin.' yazıyor ..

Bu işin içinden nasıl çıkıcam ?
M
11 yıl
SATILIK 24\" Led Samsung Fıyat-\u003e280 TL
Beyler nakite ıhtıyacım oldugundan satıyorum pazarlık payı vardır. Ekranda hıc bır sorun olmayın orj paketı ıle yollanacaktır.


Arkadaşlar pm ile benimle irtibata geçin
M
12 yıl
Türkiye ve Rusya\u0027nın arası bozulmaya başladı ...
Türkiye, askeri kargo taşıdığı şüphesiyle Moskova’dan Şam’a giden Suriye’ye ait A 320 tipi sivil bir uçağı dün akşam saatlerinde askeri jetler eşliğinde Esenboğa Havalimanı’na mecburi inişe zorladı.

Güvenilir diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türk istihbarat birimleri Moskova-Şam seferini yapacak olan Suriye’ye ait sivil uçağın askeri kargo taşıyacağı bilgisine ulaştı. Dışişleri ve Genelkurmay’la irtibata geçildi.

Uçağın Türkiye hava sahasına girdikten sonra Esenboğa Havaalanı’na indirilmesi kararı alındı. Uçak, hava sahasına girince Bandırma’daki 162’nci Filo’ya önleme görevi verildi. Çağrı adı “Zıpkın” olan filodan iki F-16, telsizden irtibata geçerek pilota uçağın şüpheli olduğu ve bu nedenle arama yapılacağı için Esenboğa’ya inmesi gerektiği bildirildi. F-16’lar uçağa yaklaşıp kanat oynatarak da pilota Esenboğa’ya mecburi inişi gösterdi. Türk jetlerinin eşliğinde Esenboğa’ya inen uçak, özel hangar bölümüne çekildi. Uçak içinde arama yapılırken, içinde 35 sivilin bulunduğu anlaşıldı. Üst düzey bir diplomatik kaynak Hürriyet’e şu bilgileri verdi: “Türkiye daha önce Suriye’ye askeri kargo taşınmasına ve Suriye askeri uçaklarına hava sahasını kapatmıştı. Eğer bir sivil uçak askeri kargo taşıyorsa, bu karar sivil uçak için de geçerlidir. Suriye’ye ait sivil uçakları da titizlikle denetimden geçirmeye başladık. Bu Türkiye’nin egemenliğini ilgilendiren bir karardır. Bunun için bir BM kararı gerekmez. Daha önce aldığımız kararımızı uyguluyoruz. Ancak bunu Suriye’ye karşı topyekün savaş ilanı olarak algılamak, yanlış olur.”


->
M
12 yıl
Kıbleyi Gösteren Kredi Kartı
Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de devlete bağlı El Hilal Bank, "kıble kart" adını verdiği kredi kartı çıkarttı.

Tarz meselesi ... (:

kaynak
M
12 yıl
Tunceli\u0027de Çatışma
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.