P

Çavuş
21 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
13 yıl
Samsung Monte mi? Galaxy Mini mi? Nokia C5-03 mü?
Beyler 400-450 lira civarında bir telefon alacağım ama kararsızım. Samsung S5620 Monte mi Galaxy Mini mi yoksa Nokia C5-03 mü önerirsiniz? Bu fiyata başka önerileriniz varsa onları da alayım.
P
13 yıl
Oyundayken 60 derece normal mi?
Oyundayken AMD Phenom II X4 925 işlemcim 60 - 65 derecelere kadar çıkıyor. Yaz aylarında normal mi bu? Yoksa özel soğutucu almak lazım mı?
P
13 yıl
5800 DH Tarayıcısı
SoPRaNo kardeşimin isteğiyle kendi hazırladığı uygulamayı yayımlıyorum. Sadece telefondan ve telefonun kendi tarayıcısından indirebilirsiniz. 5800 vb. modellerde çalışır.

İndirme linki:

http://oviappwizard.com/get.jsp?pp=4d125c

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
P
14 yıl
Gears of War crash
Gears of War'u PC'ye zar zor yükledim, fakat yine hata alıyorum. Oyunu açıyorum, baştaki Microsoft Game Studios introsundan sonra hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor. Sorun nedir anlayamadım, bir türlü çözemedim. Var mıdır bunun çözümünü bilen?
P
14 yıl
FSP kaliteli midir?
Merhaba arkadaşlar. 500W PSU alacağım fakat iki seçenek var önümde, biri daha ucuz ama kaliteli mi bilmiyorum. FSP marka PSU üzerindeki değeri verebilir mi? FSP mi alayım yoksa 20 lira fazla verip High Power mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hpc-500-h12s-element-serisi-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=46091
P
14 yıl
Oyun Esnasında Monitör Kapanıyor
Yaklaşık bir haftadır bu sorun var. Herhangi bir oyuna başladıktan 10 dakika sonra da kapanabiliyor yarım saat sonra da. Bunun sebebi nedir? Ve çözüm olarak ne yapmam gerekiyor? 420W güç kaynağı kullanıyorum, ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
P
14 yıl
Windows 7 Kurulum Sorunu
İlk formatımı atacağım, bu işlerde acemiyim kusura bakmayın.

Windows 7 Ultimate 64bit yüklemeye çalışıyorum bir haftadır, bugün nihayet kurulum ekranına gelebildim, fakat bu seferde yükleyeceğim diski seçerken hata veriyor. Hata şu:

" Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın bios'unda etkinleştirildiğinden emin olun. "

Belki düzelir diye D diskini biçimlendirdim, yine olmadı. O kadar dosya gitti, çıldırmak üzereyim. Lütfen yardım edin, artık şu lanet şeyi yüklemek istiyorum.

XP'yi silmen gerekiyor dedi bazıları, bu doğru mu? Sildikten sonra Windows 7'yi yükleyemezsem ne olacak?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.