D

Teğmen
17 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
143 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 ay
AMD Adrenalin CPU OC sorunu.
Selamlar arkadaşlar.

AMD Adrenalin 24.3.1, yani son sürümü kullanıyorum. Youtube videolarında gördükten sonra kendimde farkettiğim bir eksiği paylaşmak istiyorum. Yazılım içerisindeki Performans/Ayarlanıyor kısmında sistem sekmesi yok. Dolayısıyla(yapacağımdan değil de) CPU overclock yapmama AMD Adrenalin izin vermiyor.
Pc özelliklerini, uygulama resmiyle birlikte buraya bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Asus prime b550 mk anakart
RX 6900 XT ekran kartı
Ryzen 7 5800X3D işlemci


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
D
3 ay
Modüler Psu Güç Kablosu
İyi forumlar arkadaşlar. 850w 80+ Gold Psu'ma kabloları aşınmış olduğu için yeni kablo seti almak istiyorum fakat beni endişelendiren konu; kablo seçiminde watt ne kadar önemlidir? Bana yolladıkları kablo tam modüler 750w veya 1000w bir PSU'ya göre tasarlanmışsa, aradaki fark benim bileşenlerime herhangi bir zarar verir mi? Teşekkürler.
D
9 ay
2.0 TDI Amarok yağ ışığı sorunu
İyi geceler arkadaşlar.

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi 2011 2.0 tdi 4x2 bir amarok sahibiyim. Araç hemen hemen 5 yıldır bende. 210.000 Km'ye gelmiş durumda. Yormadan, araziye çıkarıp zorlamadan, basmadan kullandığım aracımda 6 ay önce yolda giderken KIRMIZI yağ lambası yandı. OBD'de okuduğumuz zaman yağ basınç arızası olduğunu gözlemledik(tabi aracı hemen servise çektirttim). Yağ müşürü değişimiyle başladığımız bu serüveni, yağ pompasının değişmesiyle noktaladık. Yağ pompası değişimi için karter açıldığında, çapak kontrolü yaptık fakat çapak gözlemlemedik. Ustam aracın çok temiz olduğunu, saat gibi çalıştığını söyledi. Yeni orjinal müşür ve orjinal yağ pompasıyla 6 ay ilerledikten sonra yine aynı sürprizle karşılaştım. Düşük devirde giderken bazen yağ basınç lambasını yakıyor fakat devri yükselttiğim anda ışık kesiliyor. Araç motor sesinde herhangi bir değişiklik gözlemlemedim. Kısacası durma, kalkma, öksürme, aksırma, çekişte düşüklük vs. hiç bir sorun yok. 2.0 TDI kullanıcılarına veya farklı bir görüş alabilmek adına ustalarımıza sormak istiyorum; Nedir bu sorun Allah aşkına? :)) Motor tesisat kablolarının aynı zamanda arızayıda tespit ettiğini, tüm bu kabloların tek bir kablo üzerineden beyne aktarıldığı konusunda birden fazla ustadan bilgi aldım. Kabloları kontrol ettirmek için randevu aldım, en kısa sürede baktıracağım. Bu sorunun arabaya sonradan takılmış olan ekrandan bile kaynaklı olabileceğini söyleyen bir çok insan var. Bu hususta her türlü bilgi, rotamı sağlıklı ve parçalanmadan oluşturabilmem adına çok önemli. O sebeple yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler&Saygılar.
D
4 yıl
Silinsin lütfen.
..
D
5 yıl
PS4\u0027TEN PC\u0027YE Karakter transfer acil yardım lütfen.
Merhabalar arkadaslar.
Ps4tekı online karakterımı pc ye gectıgımden dolayı buraya tasımak ıstıyorum, socıal club uzerınden benı ps4tekı clanıma tekrar sokmus pc'de fakat karakterımı transfer edemıyorum. acıl yardım beklıyorum. tesekkur ederım.
D
5 yıl
Gmaegames malware! acıl yardım
Merhaba arkadaslar. Bugun steam harıcı hıcbırsey ıcın kullanmadıgım pc'm, bır anda kapanıp acıldıktan sonra(wındows acılısında) chrome sayfası acıp "gmaegames.pro" dıyo sacma sapan bır sıteye gırıyor.
Bellı kı Malware vırusu fakat ınternette de bu sorunla basa cıkabılen bır ınsan gormedım bır ıkı program lınkı dısında ve acıkcası bunlar bana daha da guvensız geldı. ama yıne de gmaegame.pro ıle bırlıkte yasamak ıstemıyorum. w defender antı malware pc de herhangı bır malware vırusu tespıt edemedı. lutfen yardım!
Sımdıden tesekkur ederım

EDIT: Malwarebytes programı ıle taratıp ısı 2 dk da cozdum.
D
6 yıl
M Sport BMW
Merhabalar arkadaslar. Arkadasımla bırlıkte aynı zamanda bırer m sport 1 aldık fakat ıkımızınde ruhsatına paket olarak volkswagen'dekı gıbı veya renault'dakı gıbı joy, hıghlıne vs m sport olduguna daır herhangı bır ıbare veya yazı bulunmuyor. Bu noterde yapılan ve degıstırılmesı gereken bır hatadan kaynaklı bırsey mıdır? yoksa m sportların m sport oldukları ruhsatta yazmıyor mu? Tesekkur ederım
D
6 yıl
f20 1.16 Geri vites ayna ayarı.
Merhaba arkadaslar.
Tam olarak gozlemleyemedım fakat ayna ayar tusu sol taraftayken, arabamda gerı vıtese aldıgım zaman aynayı park park yardımı amaclı asagı ındırıyor yalnız bugun sankı ayna asagı ınıyor ama tam olarak yukarı kalkmıyor gıbı geldı. Sankı her gerı ılerı yaptıgımda ayna bı tık daha asagıda kalıyormus gıbı.
Aynayı kontrol kumandasından en yukarı en asagı en saga en sola sorunsuz ve takılmazsız sekılde ayarlayabılıyorum. Oyle tahmın edıyorum kı hafızayla ılgılı bır sıkıntı oldu. Bununla ılgılı bılgısı olan veya boyle bırsey yasamıs bır arkadasımız var mı acaba daha onceden. Ve aynanın gerı vıtese alındıgındakı konumunu nasıl ayarlayabılırım bunu da merak edıyorum. Ne kadar ınmesı gerektıgını ayarlayabıldıgımız bır yontem varmıs ama bulamadım. Yardım eden herkese sımdıden tesekkur edıyorum.
Iyı forumlar dılerım.
D
6 yıl
2012 MacBook Pro 13. ınch Facetime kamera ve Airdrop sorunu
merhabalar arkadaslar. baslıkta belırtmıs oldugum gıbı late 2011 13 ınch MacBook Pro sahıbıyım. dun calısan kameram bır anda baglantıyı kestı. macbook kamerayı gormuyor. sudo killall AppleCameraAssistant gıbı bır takım seyler denedım fakat onda da durum fotografta goruldugu gıbı. yardımlar ıcın sımdıden tesekkur ederım. saygılar

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
komutu gırdıgım zaman gelen hata..

---------------------
Aırdrop konusunda yasadıgım problemın fotografını da sızlerle paylasayım. Normal sartlarda Aırdrop sekmesı altında "alım - herkesten - sadece kısılerımden - kapalı" olarak uc'e ayrılması gerekırken bende durum fotograftakı gıbı. Mac'ımde, apple'ın ayınladıgı en son guncelleme olan "MacOs Sıerra" kuruludur. Bu sorunların hepsı Sıerra guncellemesınden sonra ortaya cıktı. Fotograf asagıdadır. Saygılar.

< Resime gitmek için tıklayın >

D
7 yıl
Köpekle yatağı paylaşmak..
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığında da belirtmiş olduğum gibi; henüz 42 günlük yavru bir dogo argentino'im var. Bana geleli 3 gün oldu bu gece 3. Gecesi. Geçtiğimiz 2 gece yanımda yatırdım, ailemin "bak oğlum büyüdümü yatağa sığmaz sıkıntı yaşarsın", "köpek daha yavru, 10 - 13 sene yaşar, 10 seneye de evlenirsin artık bi zahmet, bi gün gelirsin eşini parçalar" gibi söylemlerine kulak asmadım. Lakin bu sabah ayak ucuma doğru safkan dogo'lara yakışır bir biçimde sürünüp, ayak ucuma çişini yaptı ve ben bundan çok hoşnutsuzum. Yanımda yatırmamayankarar verdim. Artık sağlıksız bir durum olmaya başladı. Merak ettiğim ise şu; yanımda yatırmasam(ki sizden biri cevap verene kadar muhtemelen çoktan yatırmamış olurum) bana olan güvenş sarsılır mı? Sütten yeni kesildi, 2 gündür benimle yatıyor.. o bir dişi, bende evin tek erkeğiyim ve öyle sanıyoruz ki bana aşık, bunu biraz biraz belli ediyor(aşıları yapılmadığı için dışarı çıkamadı.. yani bana aşık olmaktan başkada pek bi alternarifi yok:))) )
Yardım için şimdiden teşekkür ederim. Tek ricam lütfen konuya çok vakıf biri yazsın çok hassas bir konu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.