H

Yüzbaşı
25 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
51 üye
Görüntülenme (?)
621 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
Xbox 360 slim hdmi sorunu
Merhabalar, daha önce xbox 360 arcade konsolum vardı LG marka 22 inç tvde kullandığım, slim aldım hdmi taktım görüntü gelmiyor sinyal yok diyor. Konsol açılırken Y+RT bastım olmadı, başka tv'ye takıp çözünürlüğü düşürdüm olmadı, başka önerisi olan var mı? VGA kablo ile taksam görüntü alır mıyım? LG'nin hdmi girişi veya xbox'on girişlerinde arıza yok çünkü lg'de laptop çalışıyor, diğer tvde ise xbox.
İyi akşamlar
H
10 yıl
jtaglı konsolda kinect oyunları oynanır mı?
Başlıkta da belirttiğim gibi jtaglı konsola kinect alsam oyunları oynayabiliir miyim? oynanırsa normal oyun açar gibi mi açılıyo yoksa extra işlem var mı?
Tşk
H
11 yıl
352 KD. usta birliği kıbrıs lefkoşa
Arkadaşlar bu başlıkta toplanırsak daha iyi kaynaşırız.
H
12 yıl
2. El telefon önerisi
merhabalar,galaxy ace telefonumu sattım ve üst model android veya iphone telefon almak istiyorum 800tl bütçem var,telefon tavsiye eder misiniz? Galaxy S ile s2 arasında dağlar kadar fark var mıdır yani s2 ile rahat çalışan oyun/uygulama s ile çalışmaz/takılır mı? HTC,sony ericson hiç bilmediğim için onlardan da tavsiye ederseniz sevinirim.iphone kullanmadım hiç 3gs falan tavsiye eder misiniz uygulama/oyun yüklemek sıkıntı mı? yani pes12 gibi oyunları ille de marketten ücretli mi alcaz yoksa androiddeki gibi apk vs. var mı? iyi forumlar.
H
12 yıl
AC:R CD key??
Arkadaşlar sormak istediğim konu çeşitli alışveriş sitelerinde satılan cd keylerden alan oldu mu? olduysa problem yaşayan oldu mu? Kutulu oyun seviyorum ancak arada 40tl fark var sadece key almak şimdilik daha mantıklı geliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
H
12 yıl
ekran kartı sorunu mu?
Merhaba;Packard bell i3-370m 3gb ddr3 ram ati radeon hd5650 ekran kartı Win7 ultimate 32bit kurulu. pes12 vs. oynarken 1maçtan sonra çok kasılmalar başlıyor grafikleri düşürdüm en düşükte bile yine aynı. Ekran kartı driver güncelledim, dx güncelledim, bu sorun genelde tüm oyunlarda oluyor. ekran kartı ile ilgili bi problem olabilir mi yoksa format atarken eksik bişiler olmuş olabilir mi çünkü PB driver cd'si vermedi sitesinden indirip kurdum vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
H
13 yıl
Gıcırtı
Selam öncelikle. Xbox kolunda sol analoğumda insanı deli eden bi gıcırtı var onu nasıl önlerim? analoga biraz makine yağı sürdüm ama farketmedi muhtemelen alttan geliyo ses içini açsam toplayabilir miyim? bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.