S

Binbaşı
04 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
54 üye
359762 Gün Cezalı
356359 gün 4 s. 20 dk.
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
guven pm bakar misin
Henuz attim pm'yi, bakarsan ve cevaplarsan memnun olurum. Geciktiginiz icin degil, acil olmasindan dolayi konu yu aciyorum. Tesekkurler-
S
9 yıl
Resmime photoshop yapacak sağlam arkadaşlar girebilir mi?
yapabilirim diyen varsa, eski bir fotoğrafıma sigara ekleteceğim. basit bi işlem, yaparım diyen yorum atsın resmi göndereyim.
S
10 yıl
şimdi gidiyorum; ama...
...dönüşüm muhteşem olacak..! < Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
Para Bende | tv8
Survivor'dan tanıdığımız Almeda Abazi ve Murat Ceylan Tv8'de yayınlanacak olan Para Bende ile ekranlara dönüyor.

Para Bende programı kapsamında bol bol gezecek olan ikili, para elde etmek için türlü mücadeleler de sergileyecek.

İkilinin seyehat maceralarına şahit olmamızı sağlayacak olan Para Bende Eylül ayından itibaren Tv8'de.


Tam istedigim program, acun firarda tadinda olmayacakmis gibi geldi ama izlenir.
S
10 yıl
KTM Duke 200 uzun yola uygun mu? (Başlangıç)
Merhabalar,

başlangıç için motor modellerini araştırıyorum. Sende 2 defa, yaklaşık 350 kmlik yolu tek seferde gitme gibi durum olabilir. Bunun için en iyi başlangıç motoru ne olur, KTM Duke uygun mudur sizce? Model olarak çok hoşuma gitti.
S
10 yıl
çözüldü
@ANDREI teşekkürler.
S
10 yıl
imzam neden kural dışı?
destek sisteminiz cevap vermeden kilitlediği için buradan sormak durumundayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm linkinden inceledim son verdiğiniz uyarıda hiçbir kural dışılık yok. insan gibi açıklama yapın madem düzeltelim; destek hattından cevap vermeden kilitlemeyi bilen adminlerde marifet sanıyor her halde yaptıklarını.

destek sisteminin en geç cevap süresi en geç 2 gündür yazan açıklama kısmından silin; yalan yanlış bilgilerle sabrımızı zorlamayın.








kural dışı olan ne burada?
S
10 yıl
.
konuyu boşaltalım...
S
10 yıl
Sevgilim tarafından dolandırıldım; ama bedelini fazlasıyla ödedi.
Öncelikle konuyu hem yardım etmek hem de yardım almak amaçlı açtım. Bu durumda neler yapılır, nereye başvurulur hiçbir fikrim yok. Lütfen yardım edin. Yardımcı olacak arkadaşlara kız hakkındaki tüm bilgileri-resimleri veririm, gerekli makamlara iletebilirler.
Yardım edeceğim nokta ise sizi bu illetten kurtarmak, asla ve asla bu işlere bulaşmayın. Sonunda üzülen ve kaybeden hep erkekler olur. Bunu unutmayın.

Konuya gelirsek;

kıztavla.com adlı izdivaç sitesi üzerinden tanıştığım bir kız vardı. Birkaç ay yazıştık falan bazı resimlerini gönderdi. Resimleri buradan paylaşmam doğru olmaz. Buraya kadar sorun yok. Resimler sayesinde tam anlamıyla olmasada güvenimi kazandı diyebilirim maalesef. Ben sürekli buluşmamız konusunda ısrar ediyordum. Babasını bahane ederek çekiliyordu. Ben ona bu şekilde devam edemeyeceğimizi söyledim.

Olaylar bundan sonra başladı, buluşmayı başlarda reddetmesi falan tamamen rol gereğiymiş. Tabii bunu iş işten geçtikten sonra anladım.

…dediğim gibi, ben fazla üsteleyince buluşmaya geleceğini söyledi. Ben tabii iyiden iyiye kaptırdım kendimi. Hemen para biriktirmeye başladım, ona unutamayacağı bir gün yaşatmak istiyordum. Okul yeni bitmişti, iş güç yok ama aptallık işte, boş bir kız yüzünden yalvarmadığım adam kalmadı. Sonunda bir masaj salonunda muhasebeci olarak işe başladım. Para akışını kontrol eder, makineleri aç kapa yapar, ayak işçiliği yapar, süreyi beklerdim. Yani sadece sözde muhasebeciydim; ne sigortam vardı ne de para garantim. Hepsi biraz daha fazla para almak içindi. Bir kız için köle oldum adeta.

Birkaç hafta sonunda avans konusunda anlaştım; fakat bazı şartları vardı ve bana bir sözleşme imzalattı. Sözleşmenin kopyasını aldı ve fotoğrafını çekip bana verdi. Sözleşme hakkında konunun sonunda bilgi vereceğim.

...Parayı toparlayıp buluşacağımız mekan için bir randevu aldım. Adresi yine internetten kıza yazdım. Geleceğini söyledi. Fakat şehir dışında olduğu için babasından para beklediğini ve acele etmememi rica etti. Ben ise salak gibi randevu boşa gitmesin diye tüm yol masraflarını karşılayacağımı söyledim. Kendim kart kullanmıyordum; ama dayım kart konusunda yardım edeceğini söyledi ve kendi kartını verdi. parayı dayıma verip karttan kıza bir miktar para aktardım. Küçük bir miktar olduğu için dolandırılsam bile umurumda olmazdı. Ama hiçbir şey umduğum gibi olmadı.. Kıza dayımın kartını kullanacağımı söylediğim için dayıma bir şekilde ulaşmış. Ben verdiğim nakitin kat kat fazlasını aktarmasını ve parayı benim ödeyeceğimi söylemiş ve dayım kabul etmiş. Ben ona bu parayı ödeyemeyeceğimi söylediğim için bana fazlasıyla kızdı. Tüm akrabalara rezil etti.. Bir gün süre verdi ve ben çaresizdim; diğer gece kapım çaldı. Dayım gelmişti, iş yerini kapattığını ve battığını söyledi. Bir anda cebinden bir çiklet çıkardı ve çiğnemeye başladı. Meğerse çiklet zebani mutation v.01 miş, bunun yeni sürüm olduğunu söyledi. Hayvani bir edayla büyümeye başladı. Aşiiil diye böğürdü ve dolandırıldığımız kız yanında belirdi. Kıza her şeyi anlattırdı. Saçlarından çekerek zindana doğru sürükledi onu ve sonsuzluğa kilitledi. Sonrasında çikletin etkisi yavaş yavaş geçti. Üzgün olduğunu söyledi, kendisini affetmemi istedi. Ama ben o anki sinirle onu dinlemedim ve bekçiden beni dünyaya aktarmasını istedim. Tekrar evime geldiğimde hayatımın en mutlu gününü yaşayacağımı biliyordum. Çünkü duygularımla oynayan kız cezasını çekiyordu ve çaresizdi. Ama öyle olmadı; bir anda çalıştığım masaj salonunda imzaladığım sözleşme aklıma geldi. Sözleşme ile oyuna gelmemeniz için gerekli ipuçlarını yeni bir konuyla ayrıntılı olarak sizlere ileteceğim. Yine de pm'den ulaşıp bu bilgilere hemen sahip olabilirsiniz.

Umarım yazdıklarımdan bir pay çıkarmışsınızdır. Benim öncelikli tavsiyem asla bu tarz sitelere girmemenizdir. Ama yokluktan insanın ne yapacağı belli olmuyor derseniz de çok dikkatli olmanızı ve asla oyunlara kanmamanızı istiyorum.

Son olarak kızın yaşadığı olayları gerekli makamlara ulaştırmam ve ailesini bilgilendirmem konusunda tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Tüm iyi niyetimle kızın yaşadıklarından kurtulmasını isterim. Aradan geçen zamanda bu kadarını hak etmediğini düşünmeye başladım.
S
10 yıl
bir açıklama yapın, konum neden kapandı.
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.