S

Çavuş
15 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
361692 Gün Cezalı
356699 gün 10 s. 47 dk.
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
Gün Doğumu Gel Buraya
Beyler artık bu adamı dışlıyoruz hiç şekilde muhabbet etmeyin kız için gitti koca forumu sattı amacı eğlencemizi sabote etmekmiş ayıptır

< Resime gitmek için tıklayın >
S
14 yıl
Kafama takılan bi soru var ama?
arkadaşlar şimdi ben xbox aldığım gün fw attırmamıştım o yüzdende canım sıkılmasın diye live a girmeye çalıştım hernekadar bi türlü giremesemde daha doğrusu üyelik alamasamda sonuçta internet bağlıydı ertesi günde fw attırdım ve internete bağlamadım fw attırdığımdan beri şimdi bu herhangi bi sorun olmaz değilmi? Yani karalisteye felan alınmamışımdır? Şimdiden teşekkürler..
S
14 yıl
Yeni Fwmi Çıkmış?
1.73 den bahsediyolar doğrumudur? Yoksa 1.7 ile aynımı?
S
14 yıl
Türk Erkeklerine Abaza Diyenler
S
14 yıl
Modern Warfare 2 Multi Oynamak Mümkünmü?
Arkadaşlar şuan mw 2 yi indiriyorum multiplayer oynayabilceğimi umarak ama korsanda mümkünmü herkes oyundan attığından bahsediyo buna bi çözüm bulundumu yoksa aynımı korsan multiplayer oynayan varsa yardımcı olabilirmi bugüne kadar hiç mw2 nin multisini oynamadım videolarından izlediğim kadarıyla harika bişeye benziyo keşke para olsada orjinal alabilsem
S
14 yıl
.
S
14 yıl
Xbox Elitemi Slimmi?
Yakın zamanda xbox alıcam ama kararsız kaldım xbox elite mi alıyım yoksa biraz daha bekleyip slimmi almamı önerirsiniz?
S
14 yıl
En iyi 2. dünya savaşı belgeseli
bbc nin 14 bölümlük belgeselini izlemeyi düşünüyorum ama başka belgesellerde varmı bbc den iyi dediğiniz?
S
14 yıl
Ban yeme ile ilgili
kısa bi süre içinde xbox almayı düşünüyorum korsan oyun oynıcam internet takılı olup ama hiç live a girmesem ban tehlikesi yine varmı ?
S
14 yıl
xbox 360 arcade ile elite arasındaki fark?
aralarında ne gibi farklılıklar var xbox almayı düşünüyorum ama hangisini almamı önerirsiniz ikisi arasında oyunların performası arasında bi fark varmıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.