I

Yarbay
29 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
37 üye
Görüntülenme (?)
500 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
5 ay
Türk Telekom fiber yeni modem hakkında
Herkese iyi forumlar. Türk Telekom fiber kullanıcısıyım. Mevcut verdikleri modemi kendi alacağım WIFI 6 destekli bir modem ile değiştirmek istiyorum. Piyasadan alacağım herhangi kaliteli bir WIFI 6 modem çalışacak mı? Fiber kablosunun bağlandığı beyaz ufak bir aparat var. Oradan direk ethernet kablosu Türk Telekom modeme gidiyor. Ben direk o modemi değiştirmek istiyorum. Bu mümkün mü? Bilgiler otomatik olarak yeni modeme geçecek mi? Teşekkür ederim.
I
2 yıl
12700k için soğutucu önerisi?
Merhabalar. 2000 TL civarı bir soğutucu önerisi alabilir miyim? Kule tipi tercih edebiliirim. OC yapan birisi değilim. Oyun amaçlı kullanacağım. Teşekkkür ederim.
I
3 yıl
Allah sabır versin
İşiniz kolay değil. Allah sabır versin.
I
4 yıl
MSI Z490 Tomahawk ve i 10700 sorusu
Arkadaşlar merhabalar. Bu Z490 anakartlar normalinden çok voltaj kullanıyor. Multi Core enhancement'ın kapatılması filan tavsiye ediliyor ama bne böyle bir menü bulamadım. Bu anakartı kullanan var ise yardımcı olabilir mi acaba?

i 10700 BF5 oynarken 88 dereceye kadar çıkıyor. CM Evo 212 soğutucu olmasına rağmen.

Anakart ve bios tan hiç anlamam. yardımcı olan olursa çok sevinirim.
I
4 yıl
Corsair CX650M Sata kablosu nereden bulurum?
Arkadaşlar merhaba. Corsair CX650M güç kaynağımım sata kablosunu kaybettim. Nereden temin edebilirim? Teşekkür ederim.
I
5 yıl
Akıllı olmayan TV ye Netflix ve Beinconnect?
Arkadaşlar merhaba. 2010 yılında aldığım bir TVyi yazlığa götürdük. O TV de Netflix ve beinconnect kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
I
5 yıl
Netflix HDR?
Herkese merhabalar. Netflix Ultra üyeliği HDR'ı kapsıyor haberleri vardı. SOnunda 4K HDR bir TV ye geçtim yeni ama en yüksek Premium üyelik görüyorum sadece. Bu premium üyelikte 4K var ama HDR yok mudur acaba?

Teşekkür ederim.
I
5 yıl
Çok enteresan bir Xbox sorunu. Lütfen yardım.
Arkadaşlar merhabalar. Kasım ayı sonunda black friday indirimi ile Xbox One S konsol almıştım hepsiburada.com dan. Konsol elime ulaştı ve bir gün önce yarattığım hesabım ile konsola girdim. Ama girdiğim an bir baktım Xbox One S de Resident Evil 7, Forza Horizon 3, FOrza Motorspots 7 ve Shadow of Mordor gibi oyunlar (en az 10 oyun) sistemde yüklü geldi. Çok üstüne düşmemiştim ilk başta. Daha sonra Netflix e girmek isterken hep hata mesajları aldım. Derken Netflix uygulamasının xbox da daha önce başka bir isimle açıldığını gördüm. Uygulamayı silip tekrar yükledim sorun düzeldi. O an anladım hepsiburada.com da satıcı herhalde daha önce kullanılan ve açılan bir konsolu yolladı bana ama pek umursamadım. Nedeni çok iyi bir fiyata almış olmam ve aletin sorunsuz çalışmasıydı.

Fakat enteresanlıklar devam ediyor. An itibariyle sistemime Resident Evil 4 ve Dead Cells oyunları yükleniyor. Oyunları almadım tabiki de. Hatta kredi kartımı bile kontrol ettim herhangi bir satın alma filan da yok. BU nasıl olabilir? Onu geçtim bütün bu bahsettiğim oyunlar benim hesabımda var şuan. Konsol ile gelen Resident Evil 7yi silsem bile oyunlarım listesinde görebiliyorum.

Bunun mantıklı ne açıklaması var? Ne yapmalıyım?
I
6 yıl
Transfer beklemeyin
Gelirler TL giderler EURO..

Euro 6.8 oldu.

2M euro üstü alan herkesi yollama vakti. Şaka yapmıyorum.

Riva ve Florya satışları TL üzerinden yapıldı. O da kurtarmayacak.

Gerçekten takımını seven düşünen var ise yüksek maaşlı futbolcu kim olursa olsun yollanıp Onyekuru tarzı Rodriguez tarzı az alan oyuncuları almamız lazım.

Digiturk gelirinde bile euro 3.5e mi ne sabit. Bu çark bu fiyatlarlar dönmezi bıraktım gelirlerin borucn faizine bile yetmez artık.

Bugün başkan çıkıp yüksek maaşlı herkesi satıcaz. Tavan maaş 1.5m euro olacak derse destek veririm.

Lafım tüm klüplere.
I
6 yıl
Normal bir insanım. Soruları alayım.
Evet bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.