Y

Teğmen
05 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
361575 Gün Cezalı
356700 gün 23 s. 50 dk.
Gönderiler Hakkında
Y
13 yıl
Hipnoz ile ilgili bir deney,ilginç.
Bir genci önce bir oyun oynatıyorlar zombili falan sonra bayıltıyorlar ve oyunla birebir aynı bir mekana götürüyorlar ve olay kopuyor orda.Buyrun...

http://img339.imageshack.us/img339/1673/akv.mp4
Y
13 yıl
4 gün ban yedim,yalvardım yalvardım açmadılar :(
Y
13 yıl
Sabriiiii !!!
Y
13 yıl
İşte Türk Kızları\u0027nın Takdire Şayan Deneyleri.Helal Olsun...
Onlarca laf ediliyor burda Türk kızlarına ama onlar neler neler başarıyorlar.İşte Türk kızlarının inanılmaz deneyi,tekrardan helal olsun diyorum

Y
13 yıl
Tv Kartı Önerileri !..
Svideo, Composite girişi olan ucuz,işimi görecek bir kart arıyorum.Önerileriniz var mıdır acaba ?
Y
13 yıl
İnterneti Kapatıyorum ... İyi Ediyorum ?
Yalan söylemiyim.Boş vakitlerimin tümünü bilgisayarda harcıyorum.Ne kitap okuma ne ders yapma ne bir şey.Eğer bir organizasyon olursa arkadaşlarla çıkar dolaşırım.Yani işin kısası evdeyken hep bilgisayar başındayım.Dersler kötü.Her ne kadar bilgisayarı bırakırım ders çalışırım yaparım ederim dersem de yapamıyorum.Ders çalışıyorum aklım bilgisayarda kalıyor.Mesela okula başlamadan bir hafta önce evde değildim.Dedemlerde kalıyordum.Orada bilgisayar yoktu ve açıp hiç sevmediğim matematik dersinden bile zevkle test çözüyordum.Eve geldim bilgisayar ve internet hayatıma girdi tekrar ve bu kararı aldım.Sizce iyi mi yapıyorum ?
Y
13 yıl
Hayvanlara Baban Ölmüş Demişler
Y
13 yıl
Mükemmel Bir Yorum / Facebook /
Y
13 yıl
20-25 Kişi İstanbul\u0027da Oturulabilecek Mekan Önerileri !!
Beyler yaklaşık 25 kişi toplanıp bir yere gideceğiz.(Kız-Erkek karışık)Ama yer konusunda bir karar veremedik.Beyoğlu civarında gidebileceğimiz güzel bir yer biliyor musunuz ( Gündüz Saatlerinde ) ? Taksim tercihlerim arasında ama tam olarak yer bakmaya vakit bulamadık.
Y
13 yıl
Güzel bir Galatasaray duvar kağıdı. (1440x900)
< Resime gitmek için tıklayın >

Yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama hoşuma gitti paylaşayım dedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.