U

Çavuş
20 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
8 yıl
Hepsiburada\u0027nn olumsuz yorukmları kabul etmemesi!
hepsiburada.com satın almış olduğum ürünlere defalarca yazdığım olumsuz yorumları onaylamadan siliyor!
tamamen kurallara uygun, hakaret ya da ahlak dışı yorum içermeyen, firmayı zedeleyici olmayan, ürünün 1 yda bozulduğunu ve servisin 3 ay beklettiğini yazdığım bir yorumumu onaylamadı en son olarak 2 defa yazmama rağmen.

Eminim aynı sorunu yaşayan vardır!

hepsiburada.com'un bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Sadece olumlu yorumları kabul ederek alıcıları yanlış yönde yönlendirerek suç işliyorsunuz!

amazon.com gibi 50'den fazla alışveriş yaptığım bir firmada asla bunu yaşamadım.

hepsiburada.com yetkililerine şunu da ileteyim eğer okuyorlarsa...
Son 6 aydır site üzerinden alışverişi kestim ve ileride 150 tl üstü hiçbir alışveriş yapmayacağım...

Yorumları manupule etmek hem ticari ahlaka uymayan bir hem de bu kadar büyük bir firmanın itibarını düşüren ve müşteri kaybına yol açan bir davranış. Bunun dönüşü size her türlü olumsuz olur...
U
8 yıl
TTNET Roket tam bir fiyasko
Sürekli aynı problemi yaşıyorum. Servisi başlatıyorum, internet hızım güya 100 Mbit olacağına daha da yavaşlıyor.
Müşteri hizmetlerini geçen sefer aradığımda görüştüğüm kişi bana "Sorun görünmüyor hızınız 10 Mbit" dedi. Ben de "Roket servisi 100 Mbit bilginiz var mı" diye sordum...

Beni tam 18 saat sonra (roket kullanım süresi başlatıldıktan 24 saat sonra bitiyor zaten) arayıp "sorun devam ediyor mu" diye sordular. "Düzeldi ama 18 saat geçt,i ne olacak" dedim, şikayetinizi ilgili birime ileteceğiz filan diyerek salladılar.

Bugün yine açtım Roket'i ama yine yalan. Bıktım bu firmayı aramaktan ve tekrar tekrar analatmaktan, bana gerizekalı muamelesi yapmalarından... Yok modem resetle, ışık var mı, modem arızalıdır belki...

Tüm markalarını birleştirmiş de bana ne faydası var? Yaptırdığı logosunda bile tipografi hatası olduğunun farkında bile olmayan olmayan bir firma TTNET. (Tasarımcı arkadaşlar bilirler, logodaki "ü" harfine dikkat edin, türkçe olmayan bir fonttan alıp üzerine nokta koymuşlar ama o harf daha küçük diğer harflerden! Bir de "o" harfine dikkat edin, diğer harflerden daha büyük.)

Daha logosunu bile beceremeyen bir firmadan beklediğim hizmetin fazla olduğunun farkındayım... Ama bana veremeyeceğin hizmet niye sunuyorsun? Bu yüzden ben sana niye bu 100 Mbit değil diye sorarım, sorarım da cevaplayabilecek birini de bulmak isterim.

Müşteri memnuniyetini asla gözetmeme politikanızdan vazgeçmeniz lazım TTNET.

Neden biliyor musunuz? Tekelliğiniz yakında bitecek. Kimse modem almayacak, 4g ile (4,5g bizim uydurmamız) zaten herkes senin verdiğin hızı telefonundan alacak. Fiyatların ucuzlaması lazım tabi ama ucuzlayacağına kesin eminim.
U
8 yıl
Mikado MD-1412 incelemesi
Eksileri : Ses kalitesi şimdiye kadar kullandığım 2.1 sistemler arasında en kötüsü. Low mid'ler inanılmaz fazla ve distorsiyon (bozulma) çok fazla. Anlaşılabilir dilde: uydularda çok fazla bas frekans mevcut. Cihaza hiç bir kaynak bağlamadığım ve ses tamamen olduğu halde çok yüksek dip gürültüsü var, ciddi rahatsız ediyor. Cihazın kumandasının alıcısı ve LED ekran sub bas'ın üzerine konmuş. Herhalde kimse sub bas'ı masanın üzerinde kullanmıyordur? Uyduların üzerindeki tweeter süs için konmuş. Radyosu Çamlıca tepesine yakın bir yerdeyseniz iyi çalışabilir. Anten bağladığım halde 3-5 kanalı temiz alabiliyor.

Artıları: Kumandası olması iyi. SD kart ve USB girişi var.

Sonuç :Kesinlikle uzak durulması gereken bir ürün! Verdiğim parayı kesinlikle haketmiyor. Bundan daha kaliteli daha ucuz ürünler var.


Güncelleme: Ses mühendisi olduğumu belirtmek istememiştim ama gelen yorumlardan sonra yazmak istedim. Firmanın distribütörü rahatsız olsa gerek, herhalde firma çalışanlarından birine "bilimsel" olmayan bir yorum yazdırmak istemiş. Sesin yüksekliği ile ilgili bir yorum ile ilgili şunu yazmak istiyorum: Ses sisteminin ses yüksekliği tabi ki önemli ama sesin yüksekliğinden çok sesin her seviyede frekans dengesi önemli. Kimse 2.1 ses sistemini komyonetin arkasına koyup patates satmak için kullanmaz herhalde? Yazdığım şeyleri tekrar etmeyeyim... Yukarıda ayrıntılı olarak yazdım zaten.
U
8 yıl
Logitech Z333 2.1 ses sistemi incelemesi
Ürün bugün elime geçti. 204,76 TL'ye hepsibura'dan aldım. (Daha ucuza satan siteler de var)

Artıları: Fiyatı uygun, tasarım olarak 100 üzerinden 60 alır. Masa üstü kontrol olması güzel ve üzerinde kulaklık çıkışı var. Ayrıca TOS (fono giriş) var, ikinci bir ses kaynağı bağlanabiliyor. Logitech ya da başka firmaların sattığı bluetooth alıcıları da bu girişe bağlayıp kullanabilme imkanı var.

Eksileri : Hoparlörlerin üstündeki koruma kısmı çok ince bir tülden yapılmış ve çok kolay yırtılabilr. Masaüstü kontrol üstünden çıkan kablo yukarı doğru çıkıyor ve kabloda bombe oluşuyor, bence tasarım hatası. Tweeter kısmı (uyduların üstündeki küçük yuvarlak kısım) süs için konulmuş ses gelmiyor oradan, hiç koyulmasa daha iyi olurmuş. Sesi yaklaşık yüzde 2/3 açana kadar ses önce sağdan daha fazla geliyor sonra dengeleniyor. Baslar muhteşem değil, biraz boğukluk var. Elektronik müzik dinleyenleri mutlu etmeyebilir ama kesinlikle kötü değil. Sub'ın konumu değiştirilerek sonuç biraz değiştirilebilir.

Sonuç : Bu fiyat aralığında alternatifleri ile kalite olarak kıyaslandığında kesinlikle tercih edilebilecek bir ürün. Bundan önce Mikado MD-1412 kullandım, çöp diyebileceğim bir sistem bununla kıyaslanamaz bile.
U
10 yıl
Teledünya bakırköyde 3 saattir kesik
Şaka gibi. Destek telefonlarını düşürmek 25 dakikamı aldı. Cevap şu: "Arıza var ilerki saatler de düzelecek"
İlerki saatler... belli değil yani.

Parasını ödediğim hizmetin karşılığını alamadığıma mı, televisyn izleyemediğime mi kızayım?

Ne internetiniz düzgün çalışır ne televizon hizmetiniz.

Daha 10 fırın ekmek yemeniz lazım. Taşeron firmalar ile bu iş yürümez şekilde görüldüğü gibi.

Sırf millete 12 ay sözleşme yapmayı bilirsini siz. Başka bişeyden anlamazsınız.

Bravo.
U
10 yıl
Uydunet alacaklar mutlaka okusun ve NetMASTER CBW-383Z4 dan uzak dursun
Bu mesajı tamamen insanları bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Bira uzun yazacağım fakat lütfen almadan önce okuyun. (Okumak istemeyenler modemin sorunları için 6. paragrafı okusun lütfen)

Ben 95'den beri internet kullanan (daha öncesinde BBS kullanan) ve web programlama işi ile uğraşan biriyim.
Kullanmadığım bağlantı türü yok 95 yılından beri.

Ayrıca kablonetin ilk çıktığı yıllarda da kullanmış biriyim. (motorola sb3100, sb 4200, sb5100) hepsini kullandım. e n az 4-5 adsl model kullandım. 3 ay önce uydunet'e geçtikten ve NetMASTER CBW-383Z4 modeme sahip olduktan sonra hayatım kabusa döndü.

Uydunet'e modemin arızalı olduğuna ikna etmek ise tam bir kabustu. (Ayrıntılarına girmeyecem)
2 ay sonunda netmaster'dan da destek almama rağmen modemin problemli olduğuna emindim (ilk günden beri öyleydi zaten)

2 ay sonunda modemi değiştirttim. o modemi istemediğimi belirtmeme rağmen ine aynı modemi verdiler. Sorunlarımın hiç biri çözülmedi! Tekrar netmaster'dan detek aldım. Şimdi çok iyi olacak falana filan... Hiç bir şey değişmedi...


Modem 1,5 metreden wireless'ı çekmeyen bir modem. Ayrıca ethernet ile bağlı iken bağlantı varken bir andan wireless da bağlantı gidiyor (günde 20 kere filan reset atıyorum)
Bunu söylediğimde bana uydunet destek ve netmaster şu cevabı veriyor : "Çevresel faktörler" "Bilgisayarınız arızalı"

Peki evimde imac ve 2 laptop, 1 tablet, 3 telefon kullanan biri olarak sorunun benimle alakalı olması mümkün mü? Çevresel faktörlerden kaynaklanıyor ise TTNET ile neden bu sorunu yaşamıyorum. Ya da bu modeme router bağlayınca neden düzgün çalışıyor?

Ha ayrı bir komedi de şu. 1,5 metreden sonra çekmemesinin sebebini netmaster ve uydunet şu şekilde açıklıyor. Sağlık bakanlığı kısıtladı biz de sinyali düşürdük.
Evimin 20 metre ilerisinden 1 milyon kat daha fazla sinyal yayan baz istasyonunu bişey yapmıo da bu sağlık bakanlığı , benim netmaster modemimi kısıtlıyo. Bravo. güzel yalan netmaster yetkilileri. Peki neden adsl modemlerde bu sınırlama yok acaba?

Benim ne netmaster'a ne uydunet'e garezim var. Forumda bu modemle ilgili yüzlerce mesaj var. Bu sorunları yaşayan tek ben değilim.

Size tavsiyem bu modemi kesinlikle almayın arkadaşlar! Dandik ötesi bir modem.
U
14 yıl
TTNET\u0027in çıldırtan kampanya aramaları!
Haftada 3 kere aranıp kampanyalar hakkında bilgi veren TTNET artık beni çıldırtma noktasına getirdi.
İLGİLENMEDİĞİMİ !!!! defalarca söylediğim halde 2 saat sonra başkası arıyor
Aranmak istemediğimi belirttiğim halde yine aranıyorum.

Az önce ttnet çağrı merkezini arayıp lütfen bilgilerimi güncelleyin ve beni kampanyalarınız hakkında bilgilendirmek için aramayın çünkü zaten siteniz üzerinden takip ediyorum ben dedim.
Gelen cevap şuydu "Telekom müdürlüğüne gibip yazı vermeniz gerekiyor". E peki online yapamıyor muyum? "Hayır yazı vermeniz gerekiyor!"
Gerçekten şaka gibi! Bunu söyleyen bir telekominikasyon firması çalışanı!

Yahu ne hakkın var beni rahatsız etmeye ????

Bu gidişle kapatıp ttnet aboneliğimi kapatıp superonline adsl'ye geçeceğim!
U
14 yıl
Thermaltake Lanbox Lite (Yeni HTPC makinam) VIDEO
Baştann sona tüm detayları ile :
http://www.youtube.com/watch?v=OqYCkO7dPLk

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
U
14 yıl
22-23 inc monitor tavsiyesi?
400 TL civarı (max 450) 22 ya da 23 inç monitör tavsiyesi olan var mı?
çözünürlüğü 1920x1080 ve yüksek kontrastlı bir model? mümkünse 2ms tepki süresi...
Şimdiden teşekkür ederim :)
U
14 yıl
Bakırköy ya da Beyoğlu\u0027nda Merrell ayakkabı satan yer?
Arkadaşlar Bakırköy ya da Beyoğlu'da Merrell ayakkabı satan mağaza var mı acaba?
Yeşil kundura var ama istediğim modeli çok pahalıya satıyor
Snowmotion 8 modelini arıyorum özellikle
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.