K

Çavuş
12 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
269 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Alınık araba. 25000Tl civarı. SW /Sedan kasa.
Merhaba, babam için en az 2 yıl kullanabileceği, sorun çıkarmayacak bir araç bakıyorum.
-Bagaj hacmi ortalamanın üzerinde olması, station wagon olması tercihim. Sedan da olabilir.
-Mitsubishi Lancer, Mitsubishi Space, Mazda 3, Nissan Almera, Subaru İmpreza, Alfa Romeo 156 uygun bulduğum modeller arasında.
-Toplamda aracın yol tutuşunu, bagaj hacmini, yakıtın dizel veya LPG olmasını ve fiyat/performans gözetmiş oluyorum. Buna uygun başka modeller önerirseniz, memnuniyetle incelerim.
-Malum siteden birçok araca baktım, 1-2 satıcı ile irtibata da geçtim. Lakin Telefon ile irtibatı geçtim, ilanda yazış şekilleri dahi çok samimiyetsiz ve tuzak gibi geliyor. O yüzden güvenim sıfır. Buraya doğrudan araç bulabilmek veya araç tavsiyesi almak için yazıyorum.
K
9 yıl
İlginç bir kablosuz bağlantı hızı sorunu.
Yaklaşık bir aydır farkettiğim bir sorun..
-Laptobum ile Modemin yanında, internet hızını kontrol ettiğimde 1mb/sn gibi bir download hızı görüyorum. Fakat modemden 6-7 metre veya daha uzağa gittiğimde hız 100kb/sn lere düşüyor.
-Kablolu bağlantı ile gene sorunsuz bağlanıyorum.
-Evdeki diğer 2 bilgisayar ve telefonlar ile herhangi bir sorun yaşamıyoruz.

-Denediğim çözüm yolları: Wifi kartı Driver güncellemesi vs. denedim, olmayınca win7 kullanıyordum ve format attım. Gene olmayınca win8 kurdum(win8 driverleri ile) , gene olmayınca diğer laptobun wifi-kartını söküp kendi laptobumda ki ile değiştirdim ama sorun gene çözülmedi.

-laptobum:lenovo z580, bu sorun başlamadan kısa bir süre önce bios güncellerken bir sorun yaşamıştım.(çok detaylı tarif isterseniz, eklerim) Bios konusunda yetersiz bilgi sahibiyim. Bununla ilgili olabileceği hakkında soru işaretlerim var. (bios'u fabrika ayarlarına getiri denemiştim, ve işe yaramadı)
-Çözüm önerilerinizi rica ediyorum.
K
10 yıl
Chevrolet Aveo(2011) sizce değeri nedir?
Merhaba arkadaşlar, 2011 model, 1.4 benzinli motor, 15bin km'de , beyaz renkli, değişensiz ve boyasız bir chevrolet aveo için sizce en fazla ne kadar verilmelidir?
-Ederi nedir? , -2. el araç fiyatları ne zaman düşer? (ve ne miktarda düşüşler olur)
-Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
edit:2011 1.4 LS hatchback 5 kapılı modeli.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.