E

Teğmen
17 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Sonunda ilk oyunumu yayınladım - Felt Animals Puzzle
Merhaba forumdaşlar çocuklar için yaptığımız Felt Animals Puzzle oyunumuzu sonunda android platformunda yayınlaya bildik,oyun çocuklara yönelik basit bir puzzle oyunu,değerlendirmeleriniz ve fikirleriniz önerileriniz benim için çok değerli o yüzden sizlerle paylaşmak ,istedim,oyun çocuk oyunu olduğu için kardeşinize,çocuğunuza yeğeninize oynatıp onların fikirlerini alırsanız çok sevinirim,söylediğim gibi ilk oyunumuz o yüzden mutlaka gözümüzden kaçan bir şeyler olmuştur,şimdiden teşekkürler.

Google Play Linki : Felt Animals Puzzle
E
8 yıl
Emora ABRAMS110 Kırmızı Fotoğraf Makinesi Çantası 17 TL Teknosa
Emora ABRAMS110 Kırmızı Fotoğraf Makinesi Çantası 17 TL normal fiyatı 60-70 TL arasıdır.

http://www.teknosa.com/urunler/135176032/Magazalar
E
9 yıl
Arabam Çalındı,Bulundu.
Arkadaşlar aracım Karşıda bulundu geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ederim.
E
10 yıl
Color Blocks yayında
Çok beğenilen Gyro Compass'ın geliştiricisi değerli dostum Ios Developer Yasin Türkoğlu'nun geliştirdiği Color Blocks yayında arkadaşlar yorum ve desteklerinizi bekliyoruz,ios geliştirme ile ilğilenen arkadaşlar Yasin arkadaşımın bloğundan da yararlanabilir.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Oyuna gelirsek türkçe desteği ve oyun akışı ,kolay menü sistemi açısından diğer tile benzeri oyunlardan farklı bir yapısı var,ios geliştirme tarafında bildiğim kadarıyla tamamen Swift kullanılarak geliştirildi,dediğim gibi yorumlarınız ve desteğiniz ile daha da gelişeceğine inanıyorum,oyun ile ilğili sormak istediğiniz olursa kendisine sorup öğrenirim,görüşmek üzere.

Color Blocks appstore linki
E
12 yıl
Panasonic NA-147VB3 Tam Otomatik Çamaşır Makinesi
Panasonic NA-147VB3 Tam Otomatik Çamaşır Makinesi ürün Media Markt'ta 899 TL kullanan yada ürün hakkında bilğisi olan var mı ?Bir kaç makine'de daha indirim var
indesit iwd 6105 699 yerine 489
panasonic na-147vb3wgn 1499 yerine 899
profilo cm 1000 ptr 1299 yerine 1129
Profilo CM 1000 PTR modeli fiyat olarak nasıl sizce ?
E
15 yıl
Grafik Tablet Tavsiyesi
Arkadaşlar Grafik Tablet almak istiyorum ,fiyat aralığım 100 - 200 $ arası alabilirim tavsiye edebileceğiniz tablet var mı ? Photoshop'ta boyama ,illustrasyon işleri için kullanmayı düşünüyorum .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.