R

Yüzbaşı
03 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
247 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
2k çözünürlükte 1600af\u0027den 5600x\u0027e geçmeye değer mi?
Başlıkta da belirttiğim gibi 1600af, 3060ti, b450-a pro max'ten oluşan bir sistemim var arkadaşlar. 2k monitörde kullanıyorum.
Herhangi bir şikayetim yok ama geleceğe yatırım olarak 5600x'e geçmeli miyim? Ve geçersem de gözle görülür fps farkı görür müyüm? Render vs. işim olmuyor sadece oyun odaklı düşünebiliriz.
R
3 yıl
3060ti yanına Ryzen tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Kasamda halihazırda 1600AF var. 1080p'de 3060ti ile darboğaz yaşatır gibi düşünüyorum. Sizce yaşar mıyım?
Eğer yaşayacak olursam 3600 almamı tavsiye eder misiniz? Anakartım MSI B450 A PRO MAX.
R
4 yıl
2500 liraya anakart-işlemci-ram tavsiyesi
Arkadaşlar döviz uçup gitmeden Intel 2500k'lı sistemimi elden çıkarip Ryzen'e geçeyim diyorum. Uzun zamandır takip etmediğimden dolayi B450-X470 gibi anakartlara da oldukça uzak kaldim. Oc açısından da zayif olsun istemiyorum. 2500 lira civarina 16gb ram içeren bir sistem tavsiyesi verebilir misiniz?
Gtx 980, sata ssd, hdd gibi parçalar halihazırda var zaten.
R
4 yıl
1 tb ssd seçimi için yardım
R
6 yıl
Vodafone Freezone Kod Lazım - Konser İçin
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşla konsere gideceğiz ev Freezone için biletlerde kampanya var. Benim için sms gönderip kod alabilecek biri olursa çok sevinirim. Pm atabilirsiniz.
R
6 yıl
Logitech F710 Lag Sorunu
f710 ile lag sorunu yaşıyorum. Sebebi ne olabilir? Farklı pillerle denedim, uzatma kablosunu çıkardım, USB 3.0'a bağladım... Çok rahatsız edici değil ama, nadiren de olsa geç algıladığı oluyor. Neden olabilir?
R
7 yıl
2500-2700 liraya telefon tavsiyesi.
Merhaba arkadaşlar. En kısa sürede bir telefon almam gerekli ama, neyi alacağıma hala karar veremedim maalesef.
Önceliklerim:
1)Kaliteli bir gps. İşim gereği sık sık bir yerlere seyahat etmem gerekli ve gps alıcısının arabada iyi çekmesi gerekli.
2)Kamera
3)Ses kalitesi. Çok fazla müzik dinliyorum.
4)Ekran kalitesi.
5)Belki dual sim. Olmasa da olur.

S7 Edge almayı düşünüyorum. Ekranında çıkan pembe çizgi gözümü korkuttu. Mi5'lere baktım, çok güzel telefon ama herkes kulaklık çıkışına berbat diyor. Gps'i nasıl çalışıyor bilmiyorum da. Sony, Samsung, Huawei vs. önerilerinize açığım. Kronik sorunu olan(ghost screen, bootlop) gibi telefonlar lütfen önermeyin arkadaşlar. Telefonu servise yollayacak vaktim bile yok bu aralar. Sorunsuzca kullanmak istiyorum.
R
7 yıl
Windows 10 etkinleştirme sorunu
Merhaba arkadaşlar. Kardeşimin laptopına format attım. Ne laptopta recovery programı vardı ne de elimizde cd. Kendi bilgisayarımda da kullandığım internetten indirdiğim iso dosyasıyla kurulum yaptım. Windows bilgilerini biostan alır diye düşündüm ama olmadı. Bilgisayarı W8'den W10'a güncellemiştik de. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
7 yıl
Olympus Omd mi Fuji Xt1 mi?
Arkadaşlar merhaba. Aynasız makine arıyorum, filmli slr makine kullanıyorum yıllardır. Bir tane de çantaya atmalık ufak dijitalim olsun istiyorum. Bu iki makine arasında kaldım ama, gerçekten dijital dünya hakkında pek bir bilgim yok. Seçim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Başka önerilere de açığım tabi.
R
7 yıl
Ekran kartı almayı düşünüyorum ama?
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır donanım dünyasından haberim yok. O yüzden yardımlarınıza danışmak istedim :) Emektar bilgisayarımın ekran kartı çok eskidi ve değiştirmek istiyorum. Şu an üzerinde 5750 ve 400 watt güç kaynağı var. İşlemcim Amd X4 965 3.4 , 6 gb da ramim var. Güç kaynağı ve ekran kartını değiştirerek bu sistemle oyunlarda güzel bir performans alabilir miyim? Mesela 1060 filan alsam olur mu? Darboğaz sorunu yaşar mıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.