K

Binbaşı
16 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
26 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Macbook Alacağım, Fikirlerinizi Paylaşırsanız Sevinirim
...
K
7 yıl
Apple Watch Tavsiye !!
Merhaba arkadaşlar,

Apple Watch Seri1 aldım fakat daha kutusunu açmadım.

Gözüm ancak Seri 2'de kaldı. Aldığım yerde Seri 2 42mm kalmadı (Hepsiburada) gidip daha pahalıya satan yerlerden de almak istemiyorum.

Ancak 38mm hala stokta var Seri 2 olarak. Tam tamına aldığım Seri 1'e göre 153tl pahalıya geliyor bana.

Sizce Seri 1 42mm'yi geri gönderip Seri 2 38mm alıyım mı?

Seri 2'nin bana tek katkısı belki daha hoş gözüken ekran ve özellikle GPS olabilir (telefonu genelde yanıma alan biriyim ama ozaman ihtiyacım kalmayacak)
K
7 yıl
Silinebilir
.. neyse silinebilir.
K
7 yıl
IPHONE KILIF ÖNERİSİ - ÖNEREN BENİM :)
Firma Linki;https://www.facebook.com/uagturkiye
Alışveriş Linki;http://www.n11.com/magaza/uagturkiye

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde IPHONE 7 Plus aldım. Bununla ilgili güzel bir kılıf arayışımda vardı, daha önceden Ipad Air’ımın ekranı düşürüp kırınca (Logi kılıf içinde) ona da yeni kılıf ararken UAG markasıyla tanışmıştım. Yurtdışından getirdim aldım kullandım müthiş kılıf. Metaryelinden tutunda, iç kadife gibi dokuması ve iyi koruması tam premium hissiyat sağlıyor. Bu nedenlerle Iphone 7 içinde UAG kılıf düşünüyordum, ancak yurtdışından getirmekte gözümde büyüyordu. Bu kılıfın Türkiye’de temsilcisi varmış. Hemen facebook’dan onlarla iletişime geçtim, ellerinde olmadığını 2 hafta içinde geleceğini söylediler, yaklaşımları mükemmeldi. (Gece 2’de yazdım, yine de cevap verdiler 🙂 ) Neyse sözün özü ürün geldi, gönderim için iletişime geçtiler, ödemeyi bir kaç gün geç yaptım, hiç problem etmediler, gönderince aradılar, ertesi günü ulaştı mı diye aradılar, basit bir kılıfı güzel bir baloncuklu UAG zarf içinde, ACİL kodlu kargo ile göndermişler. Türkiye’de bir benzerini göremeyeceğiniz muhteşem bir müşteri anlayışı var. Böyle olduğunu bilseydim, bugüne kadar tüm ürünleri bu firmadan alırdım. En güzelini de sona bıraktım, fiyatları YURTDIŞI fiyatları ile neredeyse aynı ! Ee daha ne olsun

Not: Firma ile bağım yok, sorumluluk kabul etmem O kadar memnun kaldım ki, teşekkür amacıyla paylaşmak istedim.

Cihaz; IPHONE 7 PLUS 128GB JET BLACK
Kılıf; Megapolis IPHONE 7 PLUS BLACK
K
7 yıl
Rica etsem Seçmeme Yardımcı Olur musunuz :) #iphone
Merhabalar,

iphone 7 plus telefon almaya karar verdim.

Genellikle tüm cihazlarına çok dikkat eden titiz bir kullanıcıyım. Tüm cihazlarım satarken de sıfır gibidir. Hatta bazı aksesuarlarının jelatinini dahi açmam, bu kötü bir özellik ancak teknoloji biraz hobim ve bende bu hobiden bu şekilde keyif alıyorum.

Şimdi sormak istediğim;

Telefonu öncelikli olarak hepsiburada'dan alacağım.

Jet Siyah 128gb iphone 7 plus; 4400TL
Mat Siyah 128gb iphone 7 plus; 4550TL
Mat Siyah 32gb iphone 7 plus; 4000TL


32gb ile iphone deneyiminin kısıtlanacağını düşünüyorum o yüzden her ne kadar 4000tl bile anormal bir para gelse de "azıcık" daha kıstasıyla 4400tl'yi de gözden çıkartmış durumdayım.
Oyun oynanamam telefonda, yani yüksek gb'lı oyunları. Ancak telefon sürekli elimde, sürekli birşeyler seyredip telefon ile fotoğraf vs. tüm özelliklerinden yararlanıyorum. Şimdi bu noktada telefona en az 3-4 mail adresi + ofis uygulamaları ve diğer app'leri sorunsuz şekilde yükleyip bir de fotoğraf arşivi olarak kullanacağım. Şuanda 32gb galaxy note 5 kullanıyorum.

Sorum; Sizce Mat siyah titizliğimden ötürü tercih etmelimiyim, ileride can sıkıcı çizikler, boya dökülmeleri jet siyaha özel olur mu, yoksa zaten bu tür sıkıntılar mat'da da oluyor 32gb alıp canını sıkma 128 jet al geç der misiniz?

Veya veya 150 daha ver 4550'ye (gerçekten limitimi vs. çok fazla aşıyor) 128 mat yapıştır gitsin bidaha mı gelcen dünyaya dersiniz?


- Telefonu kılıflı kullanırım, Spigen indiriminden yararlanıp kılıf aldım bile
- Ekran koruyucu hiç sevmesem de cam ekran koruyucu taktıracağım, ancak bazı konularda 360 derece kaplamadan bahsedilmiş (kaldı ki 100tl koruma zaten mat fiyatına geliyor arada) bunu nerede nasıl yaptırabilirim? Ben ön cam koruma dahi takamıyorum, en beceriksiz olduğum iş o.
K
8 yıl
MSI GE62 6QD Işık Sızması Problemi
Merhabalar,

Yeni aldığım MSI GE62 6QD cihazında çok hafif sol alt bölgede ışık sızması mevcut. Beni çok rahatsız etmiyor ancak bu problemin panelin açıklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Kaldı ki panel bölgesinde elimi gezdirip çok hafif bastırdığımda ışık sızması yer değiştiriyor.

Şimdi sorum şu, bu problemin gün geçtikçe artma ihtimali var mı? İleride satarken cihazı problem yaşar mıyım ayrıca bu cihaz indirimden hepsiburadadan aldım geri gönderip tekrar alsam yine bu problemle karşılaşma ihtimalim nedir?

En kötü ultra hd dokunmatik cam ekranlı dell in bilgisayarını alacağım, onda bu problem olmayabiliyormuş.

Cihazı alalı 1 hafta daha olmadı ve geri gönderme şansım var, sizce ne yapmalıyım?

Kullanıcı olarak beni çok rahatsız etmedi açıkçası bu problem ama normalde olmuyorsa benim 4k verdiğim cihazda neden olsun?
K
8 yıl
Renault Kadjar
Sadece kullanıcılardan veya aracı kullanmış olanlardan Renault Kadjar olumlu olumsuz görüşlerinizi rica ediyorum.
- Araç iç Malzeme Kalitesi
- Araç Perfomansı
- Yakıt Durumu (dizel için)
- Şanzıman Durumu
- Hoşunuza gitmeyen özellikleri.

Araç alım arifesindeyiz, babamın emekli Honda'yı satıp SUV alacağız; Mazda CX-3, Honda CRV arasında gidip geliyor. Ancak ben f/p olduğunu düşündüğüm için Kadjar'ı öneriyorum.
K
9 yıl
AVEA NIN YENİ ÇALIŞMASI
20.10.2015 , saat 21.30 da başıma gelen hadisedir;

Avea nın yeni çalışması ve ülkemizde "bilgi" ye verilen değer:
Avea müşteri hizmetleriyle konuşmayı paralı yapmışlar. 60 kuruş. Hadi eyvallah dedik aradık, zaten müşteri hizmetlisiyle konuşana kadar içiniz dışınıza çıkıyo, oraya bas yok oraya, yok yanlış oldu ana menüye gitmek için şunu tuşla. reklam dinle reklam tekrar reklam. Sonunda bi kadın çıktı, merhaba dedim, taahhutum bitmiş yenilemek istiyorum.
Peki dedi kadın ancak öncelikle... :)
Sizin hattınızla ilgili işlem yapmamız için bilgilerinizi firmalarla paylaşmaya onay vermeniz gerekiyo, 3.şahıs firmalarla bilgilerinizi paylaşmanız hediye zart zurt. Durun ya! dedim, şimdi ben kişisel bilgilerimi satmanıza onay vermezsem bana, yani parasını ödediğim hizmete karşılık yardımcı olamayacağınızı söylüyorsunuz değil mi? Evet dedi kadın, sanki normal bişeymiş gibi, evet hiçbir işlem yapamam.

Ülkemizde daha geçtiğimiz günlerde milli eğitim bakanlığındaki bir çalışanın para karşılığı tüm çocukların bilgilerini sattığı ortaya çıkarıldı. Bilgiye verilen değer ülkemizde sıfır. Özel diye birşey hayatımızdan çıkalı çok oldu. İzinsiz dinlemeler, internetimizin telekom tarafından filtrasyondan geçirilmesi, hepimizin damgalı hayvanlar gibi ülkemiz tarafından bilgilerimizin onla bunla paylaşılması. Hatta ne geldi aklıma, daha geçen gün Mit Çinlilerden bir bilgisayar trojeni yapmasını istediği ve ilgili ödeme belgeleri açıkladı gazeteler, bilgi çalan trojenler. Hemde çalan kişi devlet. Ne kadar tanıdık geldi değil mi? (:

Gün geçtikçe de kötüye gidiyoruz...
K
9 yıl
IPAD MINI 4 HAKKINDA
Merhaba arkadaşlar

IPAD MINI 4 64GB almayı düşünüyorum ancak sizlerde tahmin ediyorsunuz ki Mini 4 oldukça pahalı (1649TL)

Sizce beklemelimiyim, Kasım ayı içinde fiyat düşer mi? Veya Aralık ayı içinde bir kampanya olur mu mağazalardan?

Geçen senelerde IPAD Mini 2 64GB'ı 799TL'ye sattı Vatan Bilgisayar.

Sizce bu senede böyle bir kampanya olur mu? (Tabi ki 1600TL'lik cihaz 800TL olmaz fakat 1200TL-1300TL olması bile üzer. Fazladan 300TL vermek istemiyorum.)

Bilen arkadaşlardan cevap rica ediyorum lakin yarın Apple Store'dan alabilirim.
K
9 yıl
APPLE DÜNYASI KURMAK
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu bilen arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Şimdi Apple Macbook Pro + İpad Air + Iphone ürünleri sahibiyim. Yakın zamanda yeni eve çıkacağım.
TV izleyen bir kişi değilim ancak özellikle film ve yabancı diziler ve youtube çok izliyorum. Samsung Led TV'm var ancak youtube özelliği dışında akıllı özelliğini hiç kullanamıyorum.

Şimdilik sorum şu; Yeni evime Apple TV + Time Capsule almayı düşünüyorum. Time Capsule'ü film/müzik/dizi/fotoğraf arşivime ayıcağım. Bu arşivi macbook'um üzerinden yönetmek, aynı zamanda altyazı problemsiz vs. olarak bu filmleri Apple TV ile doğrudan TV'm de izlemek, aynı zamanda IPAD, IPHONE'umda bu film/müzik/fotoğraf/dizi leri izleyebilmek, yönetebilmek istiyorum.

Örnek Seneryo; Bir geziye gittiniz, Iphone ile bir çok fotoğraf çektiniz, eve geldiniz, bu fotoğrafları Time Capsule'e yedeklediniz (ilk önce macbook'a oradan capsule e veya doğrudan iphone'dan capsule'e) daha sonra apple tv'nizi açtınız arkaplanda itunes'unuz ile time capsule ün içindeki müziklerden birini seçtiniz ve iphone ile çektiğiniz fotoğrafları tv ekranında görüntülüyorsunuz. Aynı zamanda arkadaşınız geldi, IPAD'i açtınız aynı fotoğrafları ipad'in ekranında anında arkadaşlarınıza göstereceksiniz (Ne seneryoymuş arkadaş)

1- Bu söylediğim seneryo mümkün müdür? Apple'ı üm ürünlerimde tercih etme nedenim birbirleriyle iletişimleri gerçekten kusursuz olması. Ancak bu yönde diğer ürünleri alarak tam efektif kullanmak istiyorum ürünlerimi.

Diğer sorularım;

2- Apple TimeCapsule'u modem gibi kullanabilir miyim? Son güncellemeden sonra Macbook ile fiber internet sağlayıcının vermiş olduğu modemle internete girmek gerçekten çok can sıkıcı. (Turkcell Superonline ve macbook kullanıcıları anlıyorlardır ne demek istediğimi)
3- Time Capsule'u wireless depolama aracı gibi efektif kullanabilir miyim?
4- Apple TV altyazıları sorunsuz gösteriyor mu?

Sorularım gittikçe artar heralde :)

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.