D

Binbaşı
27 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
55 üye
Görüntülenme (?)
680 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Silinebilir
Silinebilir
D
3 yıl
Patlayan PSN hesabı (Serkanpro \u0026 Emrah555)
Pri hakkı bende olan Wolfenstein: Youngblood hesabıma giriş yapamadığımı fark ettim. Sec hak sahibi olan @emrah555 nickli arkadaşa mesaj attım. Hesabı devrettiğini haber vermeyi unuttuğunu belirtti.
Hesabı devrettiğini belirttiği kişi @serkanpro nickli arkadaşın profilini ve telefon numarasını yolladı. Kendisi ile What'sUp üzerinden yaptığımız görüşmede hesabı almadığını, aldıysa bile hatırlamadığını, kendisinin eski bir üye olduğunu bu tarz ithamlarda bulunmanın yanlış olacağını belirtti. (İsteyen arkadaşlara ekran görüntülerini özelden yollayabilirim)

Bir kaç saat sonra @emrah555 özel mesaj atarak @serkanpro ile görüştüğünü Whatsup mesajları silindiği için hesaba ulaşamadıklarını, kendi başına da benzer durumların geldiğini bu sebeple mağduriyetinizi anlayış ile karşılıyorum ama yapacak bir şey olmadığını belirtmiş.
Sonuç itibariyle hesabım patladı ve ulaşamıyorum

Kimsenin günahını almak veya itham etmek gibi bir derdim yok. Hesabı kim patlattı bilmiyorum da Sadece alış veriş yapacak arkadaşlar bilgi sahibi olsun yeter.
D
3 yıl
Konu Silinebilir
Konu silinebilir
D
3 yıl
Hepsiburada (MyShop) çakallığı
Arkadaşlar merhaba..
Hepsiburada'da MyShop isimli dükkanda Makelsan Lion 2200VA LCD Ekran 2x9Ah 4-8Dk Line Interactive UPS MU02200L11MP005 cihazı 648,79 TL'ye düştü. Piyasa fiyatı 1,100 TL'den başlıyor. Sipariş verdim ve beklemeye koyuldum.. Aynı ürün geçen aylarda da başka satıcılar tarafında 350-400 TL civarına inmiş verilen siparişler tek taraflı iptal edilmişti. Benzer bir şekilde iptalini beklerken 8 Kasım'da kargo bilgileri sisteme girildi. Bugün kargoyu teslim aldığımda ortalama 4 KG bir paket yerine bir poşet dosya görünce şaşırdım. Kargo görevlisinin yanında paketi açtım. Zülfü LİVANEL'ye ait bir kitap yollanmış. Gerekli tutanakları tutarak başvurmam gereken yerlere başvurumu yaptım.

Firmanın kurnazlığı şaşırttı. Eğer fiyatlandırma hatası var müşteri iptal etmez firma iptali tek taraflı yaparsa Hepsburada firmaya ceza-i yaptırımlar uyguluyor. Bunun yerine bu firma (Myshop) ürünlerin yerine başka eşyalar yollayarak müşterilerin iade etmesini sağlıyor.


Kargo görevlisi ile beraber durum tespit tutanağı tutulmuştur.
Söz konusu UPS aynı satıcı tarafından halen satıştadır.
Fatura vs. konulmamış. Sadece bir kargo poşeti ve kitap çıktı paket içerisinden..

Sonuç olarak uzak durun.. Dolandırıcılığı yasal hale getirmeye çalışan bir firma
D
3 yıl
Hepsiburada (MyShop) çakallığı
Arkadaşlar merhaba..
Hepsiburada'da MyShop isimli dükkanda Makelsan Lion 2200VA LCD Ekran 2x9Ah 4-8Dk Line Interactive UPS MU02200L11MP005 cihazı 648,79 TL'ye düştü. Piyasa fiyatı 1,100 TL'den başlıyor. Sipariş verdim ve beklemeye koyuldum.. Aynı ürün geçen aylarda da başka satıcılar tarafında 350-400 TL civarına inmiş verilen siparişler tek tarafli iptal edilmişti. Benzer bir şekilde iptalini beklerken 8 Kasım'da kargo bilgileri sisteme girildi. Bugün kargoyu teslim aldığımda ortalama 4 KG bir paket yerine bir poşet dosya görünce şaşırdım. Kargo görevlisinin yanında paketi açtım. Zülfü LİVANEL'ye ait bir kitap yollanmış. Gerekli tutanakları tutarak başvurmam gereken yerlere başvurumu yaptım.

Firmanın kurnazlığı şaşırttı. Eğer fiyatlandırma hatası var müşteri iptal etmez firma iptali tek taraflı yaparsa Hepsburada firmaya ceza-i yaptırımlar uyguluyor. Bunun yerine bu firma (Myshop) ürünlerin yerine başka eşyalar yollayarak müşterilerin iade etmesini sağlıyor.

İzlemem gereken yol nedir sizce? Tüketici Hakem Heyetinden sonuç çıkar mı?


Not Kargo görevlisi ile beraber durum tespit tutanağı tutulmuştur.
Not 2: Söz konusu UPS aynı satıcı tarafından halen satıştadır.
Not 3: Fatura vs. konulmamış. Sadece bir kargo poşeti ve kitap çıktı paket içerisinden..
D
4 yıl
Bu saatten sonra CURVED TV alınır mı?
Merhaba arkadaşlar..
Perşembe günü A101 mağazaları Samsung 55ru7300 Curved TV'yi 4,299 TL fiyatla satışa çıkartıyor..Piyasa fiyatına göre oldukça iyi bir rakam..
Ancak televizyonu incelemek için mağazaları dolaştığımda Samsung'un Curved televizyonları yetkili satıcılar veya Vatan Bilgisayar gibi mağazalara yollamadığını , A101'ler ile anlaşma yapıldığını yakın zamanda da üretimden kalkacağı bilgilerini verdiler..

Bu saatten sonra CURVED TV alınır mı?
D
5 yıl
Garanti Kapsamında 4 kapı değişecek
Tüm arkadaşlara merhaba..
5-6 ay önce 2015 Model 1,2 Benzinli otomatik vites Citroen Cactüs araç satın aldım..
Aracın kapı içlerinde su tahliye kısmında ufak pas lekeleri gözüme çarptı ancak çok önemsemedim..
Geçen hafta aracın servis bakımı vardı yetkili servise götürdüm..
Pas lekelerini gösterdiğimde bu araçlarda kronik problem olarak karşılaştıklarını ücretsiz olarak 4 kapıyı değiştirebileceklerini söylediler..
Değer kaybı için de kapıların kendi hatalarından kaynaklı olarak boya problemi nedeniyle değişim yapıldığını açıklayan ıslak imzalı bir belge vereceklerini belirttiler..

Siz olsanız ne yapardınız?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
5 yıl
2. el telefon tamiri ve gecikme
Arkadaşlar kısaca özetlemeye çalışacağım konuyu..
Lenova Vipe P1 telefonumun ekranı kırıktı..Artı olarakta ses ile ilgili problemlerim vardı..Garanti süresi de bitmişti..Bulunduğum ilçede bir telefon tamircisine telefonu bıraktım ve 1 hafta sonra 300 TL karşılığında geri aldım..

Ancak yeni takılan ekranda temassızlık , mesaj yazamama ve görüşme esnasında ekranın kilitlenmemesi gibi normalde olmayan problemler çıktı..Ertesi gün telefonu tekrardan götürdüğümde bu şekilde idare etmemi eğer kullanılmayacak kadar sıkıntlı ise tekrardan getirmemi başka bir ekran deneyeceğini söyledi..

1 hafta kadar denedim ama mümkün değildi..Eskisinden daha kötü durumu..Dayanamadım ve telefonu tekrardan bıraktım..

İşte sıkıntı bu noktadan sonra başladı..Ara sıra telefonu almak için gittiğimde henüz ürünün gelmediğini gümrükte malların takıldığını vs vs gibi bahanelerle bekletmeye başladı..En sonunda bu Cuma günü için kesin gel al dedi (2. bırakmamın 56. günü) Gittiğimde tekrardan işlem yapılmadığını gördüğümde telefonu istedim..Eski ekranının takılmasını gerekirse şikayet edeceğimi belirttim..

Resmi olarak yetkili servis olmadığını istediği yere şikayet edebileceğimi belirtti..

2. elde servis gerçekten yasalarla denetlenmiyor mu arkadaşlar?
D
5 yıl
Silinsin
Silinsin
D
6 yıl
TV\u0027yi akıllı hale getirmek için ne kullanmalı?
Arkadaşlar evde kullandığım TV akıllı değil..Netfilix çok izliyoruz..
TV akıllı hale getirmek için özellikle Netfilix / Youtube izleyebilmek için tavsiye edeceğiniz fiyat/performans ürünü nedir? Ne almalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.