S

Yüzbaşı
21 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
İnstagram konum sorunu...acil..
Merhabalar arkadaslar, yeni bir isyeri actim ve instagramda konum gostermemesi gibi bir sikinti yasiyorum...Sorunum su sekilde, isyeri konumumu google haritalara ekledim ve gorunuyor sikinti yok..Facebook uzerinden instagram ile sayfami baglayip yeni konum olarak isyerimi tanimladim lakin musterilerim fotograf paylasirken instagramda konum arama yapinca isyerini bulamiyor...Ben kendi telefonumdan eklerken konumu buluyor fakat benim disimda kim yaparsa yapsin konum adi bir turlu cikmiyor ve kafayi yiyecegim artik...Bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirlerse cok cok sevinirim...

Edit: konum adi facebookta ve twitterda gorunuyor, sadece instagramda cikmiyor..
S
6 yıl
Klima motorundan titresim tarzi ses geliyor?
Merhabalar arkadaslar, mitsubishi klimanin dis unitesinden titresim tarzinda bir ses geliyor fakat bu mekanik bir ses degil yani parcalarin surtmesi gibi degil ayrica takozlardada sikinti yok cunku motor ile ne kadar oynasamda ses saniyelik olara bile kesilmiyor...%90 kompresor sesi diye dusunuyorum cunku ufleme hizini arttirdigimda seste artiyor...bunu tam olarak test etmenin bir yolu var midir yada bilgisi olan arkadaslar ne onerebilir? Simdiden tesekkurler , saygilar...
S
7 yıl
bu sisteme hangi ekran kartı ?
Arkadaşlar eski fakat zamanında üst segment sayılabilecek bir sistemim var..i7 960,x58 anakart,6gb ram,7850 gpu vsvs....

Ekran kartımdan dolayı özellikle online oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.Sistemimi yenileyeceğim fakat 2018 mart ayını bekliyorum,şimdilik idareten bir kart alacağım ve nasıl olsa sistemi yenileyeceğim için şimdilik abartı birşey alıpta değer kaybına düşmek istemiyorum.Aklımdaki kart ilk etapta güncel olmasından dolayı 1050 ti...Fakat aşağı yukarı aynı fiyatarlara yada +300 400tl'ye gtx970,rx470,r9 380,gtx 1060 gibi modellerde mevcut.Bu konuda sizlere 2 konuda danışmak istiyorum.

1-Sistemin desteği açısından en uygun kart hangisidir?
2-Almışken mesela 1060 gibi bir kart alıp sistemi yenileyince 1060 ile devam mı etmeli yoksa hiç o kadar para verme 1050 ile devam et direk 1080'e geçersin mantığıylamı yürümeliyim ?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim..

NOT: Eskiden donanımları güncel olarak takip edip insanlara fikir sunarken malum evlilik çoluk çocuk buralardan iyice uzaklaştık, onun için affınıza sığınarak sizlerden fikirlerinizi rica ediyorum
S
7 yıl
700-1000 TL arası su soğutma sistemi tavsiyesi..
Selamlar, saygılar

Bir arkadaşım için su soğutma sistemi topluyoruz yada toplamaya çalışıyoruz :) Daha önce hiç su soğutma sistemi toplamadık bu konuda biraz acemiyiz lakin hazır cooler master gibi sistem istemiyoruz çünkü arkadaş görüntüyede fazlasıyla önem veriyor yani mod çalışması ile beraber yürüyecek bir olay...Burada toplam maliyet 1000tl civarında olabilir.Soğutulacak parçalar CPU ve GPU...

işlemci : amd fx bulldozer 8350
ekran kartı : asus r9 285

Bu konudaki parça tavsiyeleriniz, dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında uyarılarınız kesinlikle ciddiye alınacaktır.Mesela benim aklımdaki en büyük soru işareti bağlantı noktalarının ölçüleri bunlarda sanırım birkaç değişik ölçü var 3/4'' yazıyor 4/1 vsvs...Seçilen parçalar güncel olarak burada paylaşılacaktır.

Yardımcı olabilirseniz bende büyük bir yük altından kalkacağım..

Saygılar, şimdiden teşekkürler
S
8 yıl
i7 960\u0027dan sonra ?
Arkadaşlar merhabalar,

Bir konu hakkında tarafınıza danışmak istiyorum.Evleneli 3 sene oldu malum evlilik işin içine girdikten sonra insan ister istemez teknolojiden yada hobilerinden bir şekilde uzaklaşıyor bende uzun süre piyasadan uzak kalanlardanım.Askerden geldiğimde biriktirdiğim para ile o zamanın şartlarına göre (2011-2012) i7 960 falan filan güzel bir pc toplamıştım.Şimdi sırf kaşıntıdan dolayı pc yi yenilemek istiyorum sizce sizde i7 960 dan sonra hangi işlemciye geçmem gerekiyor ki uğraştığıma değsin mesela bu i5 3340 lar falan nedir ne değildir.Oyun çok fazla oynayan birisi değilim sırf pc iyice eski sürüme düşmesin diye değiştireceğim.Bütçe işlemci için max 600 tldir.

Yorumlarınız ve fikirleriniz için çok şimdiden çok teşekkür ederim.
S
8 yıl
Beğenilerin aşırı şekilde düşmesi !! Kısıtlamamı var ?
Merhabalar arkadaşlar,

İnstagramda çok uzun süredir olmayan bir problem yaşıyorum.18k ve 19k lık 2 satış sayfam var.Hatta 1 tanede 29k lık...Bu sayfaların hepsi elle kasılmış takipçi, beğeni vs alınmamış sayfalardır.Sorun şu ki son 2 haftadır beğeniler aşırı derecede düştü yani ortalama 80-90k beğeni alan resimler birden 25 30a düştü.ACaba diyorum instagram facebook un eline geçtkten sonra aynı facedeki gibi erişim kısıtlamasına mı gidiyor.?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar değerli yorumlarını paylaşırlarsa çok çok mutlu olurum.Herkese hayırlı geceler.
S
9 yıl
LG G2 Ekran Yapıştırmak İçin Sizce Hangi Ürünü Kullanmalıyım?
Arkadaşlar merhabalar,

LG G2 telefonumun ekranı kırıldı ve yeni ekran aldım söküp takmayı başardım ve çalışıyor fakat ekranı kasaya yapıştırmam lazım haliyle yanlardan falan ışık sızıyor.Bunu için hangi ürünü kullanmalıyım.Ekran yapıltırma jelleri var ama çok pahalı yani 1 kere işime yarıcak birşeye 30-35 tl vermek istemiyorum.Çift taraflı bantlardan bulamadım şu 1-2 mm olanlardan.Pedere sordum ki 40 yıllık kaportacıdır kendisi =)) kullanmam gereken ürünün siyah oto silikonu olduğu söyledi.Ama yarın bir gün bişi olursa hayatta o ekranı bidaha çıkartamazsın dedi :D Ben zaten telefondan geçmişim sizin önereceğiniz birşey var mıdır ?

Sevgiler, saygılar şimdiden teşekkür ediyorum.
S
9 yıl
2011 caddy kalkışta gaz kesme problemi ??
Arkadaşlar merhaba,

2011 model otomatik caddy sahibiyiz.Fakat araçta bir sorun var ki anlam veremedik.Araç düze yakın çok hafif yokuşta dahi olsa kalkarken birden gaz kesiyorve araç geri kaçıyor.Tam gaza basıyorum gaz boşa gidiyor yani araba bağırmıyorda.Bu her zaman olmuyor ama istanbulda trafiğe çıktığımda 1-2 defa mutlaka oluyor.

Sebebi hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim.

İyi günler, iyi forumlar
S
9 yıl
G2 ekran için acil yardım lütfen..
Arkadaşlar merhaba 1.5 ay önce telefonumun ekranı kırıldı hatta kırılmadı parçalandı yani resmini koysam bana küfredersiniz o derece

Şimdi bir tane ekran alacağım fakat anlayamadığım yada arada kaldığım bir durum var.Biliyorsunuz ülkemizde G2 ekranları en ucuz 250TL o da 1. kalitemi değilmi bilmiyoruz.Aşağıya 2 resim koydum bir tanesinin arkası ayna gibi diğeri plastik boşluklar var vsvs bunların hangisini almalıyım sizce? Birde dikkat ettim bu arkası plastik gibi boşluklarla dolu olanda LG logosu var ayna gibi olanda yok.İşin bilen aklı eren birisi yardımcı olursa çok çok sevineceğim.Şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
10 yıl
Iphone 5 ekranım kırıldı nerede uygun fiyata yaptırabilir??
Arkadaşlar cümleten merhaba,

Iphone 5'in ekranı kırıldı tamamen paramparça istanbulda en ucuz verdikleri fiyat orjinal ekran icin 180tl bunu daha uygun yaptırabilecegim biryer var mıdır acaba yardimci olabilirseniz çok çok sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.