C

Binbaşı
31 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
405 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Panasonic 42stw60 mı Samsung 40f6650 yimi almalıyım arkadaşlar
Lafı uzatmadan bu bir haftalık sürede başımdan geçenlere değinmeden hemen sadede gelicem siz değerli arkadaşların tavsiyelerini bekleyeceğim

Pazartesi teknosa mağazalarından birini aradım Panasonic 42stw60 kapalı kutu sordum bulmaya çalışırız biz sizi ararız dediler sağ olsunlar.

Dün fiyatının düşmesi ve 75 maxipuan vermesi ve özellikle de çok zor bir şekilde kapalı kutusunu temin edebildiğim(halen elime ulaşmadı ücreti alındı) Samsung 40f6650 satın aldım.

Az önce diğer mağazadan aradılar Panasonic 42stw60 ı kapalı kutu bulduk 1-2 gün içerisinde elimizde olur dediler sağolsunlar.

Önceliğim Panasonic ti yalan yok ama Samsung 40f6650 ta fiyatına göre gayet güzel özellikli bir cihaz.

Buyrun cenaze namazına ben ne yapıcam şimdi arkadaşlar

Panasonic 42stw60 1799 TL 75 maxipuan
Samsung 40f6650 1699 TL 75 maxipuan
C
10 yıl
Parfüm kokuları ve alerji
Değerli arkadaşlar bu uyarıyı yapmayı insani bir görev bildim.Özellikle 3 senedir bilmeden zahmetine katlanan ve nedenini yakın zamanda öğrenmiş biri olarak.

Alerji şu an dünyanın ciddi sağlık sorularından biri ve bende bundan nasibini alanlardan biriyim aynı zamanda oğlumunda kimyasallara karşı alerjisi var.

Alerji denince hemen ilk akla gelen polen alerjisi vb. dir. Kimyasal alerji pek bilinmez pekte akla gelmez (kullandığımız parfümler, oda spreyleri,çamaşır suyu,kolonya ve hanımları yerleri sildiği kokulu sıvılar )gibi kimyasalların özellikle ailenizde ve ziyarete gitmiş olduğunuz ailelerin bebek ve çocuklarına,ailere bireylerine verdiği zararı bilseniz emin olun bunu bir daha yapmamak için extra gayret gösterirdiniz.

Güzel koktuğu düşündüğümüz bu kimyasallar kokuları tepkisi kişiden kişiye değişiyor.

Örnek bende ve oğlumda boğaz gıcıklanmaya başlaması burun tıkanıklığı ve geniz akıntısıyla başlıyor.

Geniz akıntısı başladımı yandım 2-3 gün içerisinde aynı grip olmuşsun gibi BİR süreç başlıyor, öksürük ve 5-6 gün içerisinde hırıltılı bir nefes almaya varıyor.

Mesai arkadaşımda ise tepki farklı onda işyerimize üzerinde parfüm olan biri geldiğinde boğazda gıcıklama yaparak ani öksürük krizi başlıyor.Ama onunki geçici oluyor

Arkadaşlar benden uyarması bu anlatılanlar herkesin başına gelebilecek ve belkide yaşadığınız şeyler.Hatta bilmeden ailenize zarar verebilecek bir durumlarla karşı karşıya gelmenize sebep olabilir.

Ben bilmeden 3 sene zahmetini ciddi derecede çektim ve zaman zaman hala çekmekteyim, sizler içinde bu yazım bir uyarı niteliğinde olsun.

Birçok kişinin bebeği çoluk çocuğu veya ufak torunu var.

Bir abimin sürekli kullandığı bir laf vardır çok hoşuma gider''laf masaya atılırmış nasibini alan alırmış''diye

Yazım nasibini almak isteyenleredir...Bu işin şakası yok evlatlar torunlar sizlerin
C
11 yıl
Acer 5739g
Acer 5739g laptopum arıza yaptı uzun ömrü dolmuş batarya kullanmadan sanırım.
İlçemizde bir bilgisayar satışı yapana rkadaşa verdim gönderdi ,cihaz geldi ana kart arızası demişler, siz değerli forumdaşların bildiği iyi bir teknik servis varmı ürünü gönderip net bir bilgi alabilceğimiz işini ciddiyetle yapan (gerçi bu zamanda zor ya,dürüstlük ölmüş Allah rahmet eylesin) bir firma.En azından makul rakkamlarda olursa ve hala bulunuyorsa anakartı değiştiririz.İyi forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.