H

Yüzbaşı
26 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
iPhone 6s Nokia Bh-505 kulaklık sorunu
Merhabalar forumdaşlar;
iPhone 6s kullanıyorum. Cihaza önceki telefonumda kullanmış olduğum Nokia Bh505 model Bluetooth kulaklığı eşleştirmeye çalışıyorum ancak bir türlü telefon Bluetooth da kulaklığı görmüyor. 6s e bağlamam mümkün değil mi yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum anlamadım. Deneyimi olan veya konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? İyi akşamlar, iyi forumlar dilerim...
H
11 yıl
lumia 920 ekran koruyucu
Lumiam için ekran koruyucu arıyorum bir türlü kenarları ekrana yapışan tam oturan ve ekranı tam manada kalitesini gösteren bir ekran koruyucu film bulamadım. Kullanan arkadaşlar memnun kaldıkları ürünü isim veya link olarak yazarsa çok memnun olurum.
H
13 yıl
kablolu modem
masaüstünde kullandığım modemimi laptopumda kullanamıyorum. modemi taktığımda laptop'a yazılımı kendi yüklemesi lazım ama yükleme başarısız diyor. modemin markası quake ve çevirmeli modem. önceki laptoplarımda yüklüyordum ve sorunsuz yüklüyordum :/ modem ayrıca usb girişlii..
H
14 yıl
laptop alcağım özelliklere göre yardım!
4 gb ram
1gb nvidia geforce ekran kartı
320-500gb harddisk
15,6'' veya 16'' ekran
işlemcisi intel core 2 duo veya i3-i5 serisinden bir laptop arıyorum Toshiba tercihim.
H
16 yıl
yardım lütfen!! sony ericsonun een güzel telefonu??
Arkadaşlar ben sony ericsonun modellerini pek bilmiyorum.Nokia tercihimdi ama 1,3 mp sony ericsonlar cok spr foto çekiyormuş.(?) Acaba bana hem gzl foto çeken hemde yüksek ve kaliteli ses veren hangi sony ericson telefonunu önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum!!
H
16 yıl
Yeni telefon alıcam yardımm!!!
Ne zamandan beri telefon inceliyorum ama daha karar veremedim arkadaşlar.5610 alıcakdım slider sorunu var.5310 alıcam 2mp flaş yok.5700 alıcam kırmızı foto sorunu..Ama bunlardan biri olacak hangiisini alimm yardımcı olun lütfenn.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.