J

Yarbay
26 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
8 yıl
İstanbul sunucularında bağlantı problem?
Superonline ya da TTnet bir fark yapıyor mu bilmiyorum ama bir kaç gündür 93.186.132.187 IP'li servera bağlantım 25-30 ms olması gerekirken 80-100 arası değişiyor. Bir başka İstanbul serverı olan 93.186.132.151 ipli adreste ise normal şekilde 25-30 ms ping alıyorum. Bu iki server arasında ne oluyor da ping 20'den 100'lere zıplıyor? Amsterdam'da bulunan oyun serverına bağlantım İstanbul üzerinden gidiyor(İzmir'de yaşıyorum), normal şartlarda(5 yıldır) 75 ping aldığım Amsterdam serverında 155 ping alır oldum durduk yere, 3 gün geçti sorun hala düzelmedi.

Merak ediyorum tek bana mı oluyor yoksa herkeste böylede de fark edilmedi mi? 93.186.132.187 adresine ping ya da traceroute yapıp konuda paylaşabilirseniz memnun olurum.

PING 93.186.132.187 : 64 data bytes

--- 93.186.132.187 ping statistics ---
4 packets transmitted, 4 packets received, 0% packet loss,round-trip min/avg/max = 76/89/120 ms
J
10 yıl
Crosshair V Formula için İşlemci
Merhaba arkadaşlar, normalde Intel kullanıcısıyım ben fakat bir çekilişten bu anakartı kazandım.
Şu anki sistemin i3 2100 tabanlı, hazır elime böylesi güzel bir anakart geçmişken bir AMD işlemci ile bunu birleştirip bilgisayara upgrade yapayım diyorum.
OC düşünüyorum(malum anakarttan dolayı), hangi AMD işlemciyi önerirsiniz bu konuda? Ayrıca belirteyim, bilgisayarı render işlerinde de kullanıyorum. Sadece oyun performansı olarak değil, render yaparken de beni hayal kırıklığına uğratmayacak bir işlemci lazım.(i3 2100 bu konuda bayağı vasattı)
J
12 yıl
Fanlar donuyor sonra duruyor
Bilgisayari normal bir sekilde kapatip gittim. 2 hafta kullanmadim ve pc de baskasi tarafindan kullanilmadi.
Simdi ise power tusuna basinca isiklar yaniyor fanlar donuyor ancak sonra hepsi duruyor. Ve fisten cekene kadar da ayni sey devam ediyor.
J
13 yıl
2011 GSL World Championship Seoul
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu seferlik bir turnuva için ayrı konumuz olsun dedim, fazla ilgi görmeyecek biliyorum ama Dünya Şampiyonası sonuçta, olsun bir konusu


Turnuva Bilgileri:
Tarih: 28 Mart ile 9 Nisan arası
Mekân: Seul, Güney Kore (Mok-Dong GOM TV Stüdyoları. Finalin yapılacağı mekân henüz duyurulmadı.)
Canlı Yayın: Canlı yayın, Türkiye saati ile öğlen 12:10'da başlayacaktır. Sunucular her zamanki gibi Tasteless(Nick Plott) ve Artosis(Dan Stemkoski) ikilisi olacaktır.

Turnuva Sistemi:
- Bölge ve sunucu gözetilmeksizin 16 oyuncu rastgele bir şekilde yerleştirilecektir.
- Çekiliş, 28 Mart Pazartesi günü yapılacaktır.
- İlk 16 BO3, İlk 8 ve yarı finaller BO5, final ise BO7 olacaktır.

Haritalar:
Mart ayında düzenlenen GSL ve GSTL ile aynı haritalar.

Para Ödülleri:
Şampiyon: 30,000,000 Won ( ~42,000 Türk Lirası )
İkinci: 15,000,000 Won ( ~21,000 Türk Lirası )
İlk 4: 10,000,000 Won ( ~14,000 Türk Lirası )
İlk 8: 5,000,000 Won ( ~7,000 Türk Lirası )
İlk 16: 3,000,000 Won ( ~4,000 Türk Lirası )

Toplamda: 109,000,000 Won ( ~155,000 Türk Lirası )




World Team League (Dostluk Maçı):
- Dünyanın en iyi oyuncularının toplandığı bu dostluk maçında Koreliler, Kore dışından gelen oyunculara karşı mücadele edecek. Koreliler takımını ilk GSTL sırasında seçilen Koç SlayerS_Cella yönetirken diğer takımı Artosis yönetecek.
- Bir oyuncu yenilene kadar karşı takımın öne sürdüğü oyuncularla oynayabilmektedir.
- Sekiz galibiyet alan ilk takım kazanır:
28 Mart: İki takımdan birisi 4 galibiyet aldığında sona erer.
29 Mart: Geri kalan maçlar da bu tarihte oynanır.





Katılan Oyuncular ve Oyuncuların Seçim Aşaması:

Kore Karması:


Dünya Karması:


Kore Karması seçilirken Ocak ve Mart aylarında düzenlenen GSL'lerdeki toplam puanlarına bakılarak seçildiler. Herhangi bir eleminasyonlu turnuva yapılmadı.

Dünya Karmasına katılan oyuncular ise 7-13 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ön eleminasyondan geçtiler. Avrupa'dan 7, Amerika'dan 4, Asya'dan 7 kişinin katıldığı ön eleminasyon turnuvasında her oyuncu kendi bölgesindekilerle oynadı. Sonuç itibariyle Avrupa'dan 2, Amerika'dan 2 ve Asya'dan 1 oyuncu seçildi. Maçlar BO3 olarak önce Xel'Naga Caverns'da, sonra Metalopolis'te ve daha sonra da Scrap Station'da oynandı.

Ne yazık ki ön eleminasyonlar çok iç açıcı değildi, maçlara çıkmayan oyuncular oldu, eksik kalan yerlerden dolayı direk tur atlayanlar hatta Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazananlar oldu.
Normal şartlarda üç grubunda 8-8-8 toplam 24 oyuncudan oluşması gerekirken ancak 18 oyuncu toplanabildi. Özellikle Amerika'da sayı çok azdı. Fenix ve Tarson maçlara çıkmadı. HuK bu yüzden direk walkover ile Şampiyonaya katılma hakkı kazandı. Bir çok görmek istediğimiz isim de katılanlar arasında yoktu.

Bunların haricinde son zamanlardaki başarılarından dolayı 3 adet oyuncuya koltuk ayırıldı ve bunların ön eleminasyona katılmasına gerek kalmadı. GOM tarafından seçildiler.

Bunlar:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > LiquidJinro ; GSL'deki başarılarından ve MLG Dallas'ı kazanmasından dolayı.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > mouz.MorroW ; Assembly Winter 2011'daki başarılarından ve IEM 2010'u kazanmasından dolayı.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > FXO.mOOnGLaDe ; PanPacific Şampiyonasındaki başarılarından ve Cyber Gamer Live Ladder'ı kazanmasından dolayı.
J
13 yıl
Thermaltake Spedo Advance - Yan Fan Sorunu
Bugün uyandığımda bilgisayarı açar açmaz takır takır sesler gelmeye başladı, herhalde fazla tozlandı bir temizleyeyim dedim kendi kendime.
Açtım kasayı tek tek fanları da kontrol ediyorum bu arada, baktım 23CM'lik yan fandan geliyor ses.
Tam olarak sebebini anlayamadım, kasa içerisinde değdiği bir şey yok. Zaten yan paneli çıkarıp saç kurutma makinesiyle fanı hızlandırınca da ötmeye devam etti, bazen durdu bazen durmadı. Tam olarak sebebi anlayamadım neden böyle yapıyor birden?
J
13 yıl
ACİL 1000-1500 arası Notebook önerisi
Başlık kendini anlatıyor zaten, babam kuzene Notebook alacak da hafta içi gidelim gidelim dedim dinletemedim, son güne bıraktı aleti şimdi de kafamın etini yiyor ben de karar veremedim(ayrıntıyı niye verdiysem artık). Notebook'un sahibi olacak kişi bankacı. Bu ayrıntıyı da vereyim hadi belki bir işe yarar, saat 3'e kadar bir şeyler elde edebilirim umarım bu konudan
J
14 yıl
ATI kartlar için 10.6 driver\u0027ı çıktı!
ATI 10.6

Battlefield 2: Bad Company maps no longer takes unusually long to load

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
J
14 yıl
Battlefield: Bad Company 2 Onslaught DLC Fragmanı
Videoyu izlemek için tıklayınız


Evet fikirleri alalım, videoya bakacak olursak yeni araçlar var demektir

Hatta;

"Battlefield: Bad Company 2 Onslaught mode can be played with up to four players across four multiplayer maps Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes and Nelson Bay redesigned with new lighting, time of day, added vehicles and other effects. Each map has a dedicated gameplay focus, requiring different levels of teamwork in order to complete the objectives against an onslaught of enemy AI. Vehicle warfare comes to the forefront in Atacama Desert while Nelson Bay focuses squarely on infantry assault. Players can compete in squads and check individual progress via the dedicated Onslaught leaderboards."


"Onslaught is bringing co-op gameplay to Battlefield for the first time on console. The new game mode puts you and up to three friends against the enemy on Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes and Nelson Bay – redesigned with new lighting, time of day, added vehicles and other effects. Each map has a dedicated gameplay focus, requiring different levels of teamwork in order to complete the objectives against an onslaught of enemy AI. Vehicle warfare comes to the forefront in Atacama Desert while Nelson Bay focuses squarely on infantry assault. Players can compete in squads and check individual progress via the dedicated Onslaught leaderboards. "
J
14 yıl
BF2 Punkbuster \u0027disallowed program\u0027 hatası
Uzun zamandır MP oynamamıştım oyunu, bugün bir gireyim dedim, hep PB kick yiyorum "disallowed program" diyor açıklama olarak da, PC'de default şeyler haricinde açık olan bir şey de yok, bir fikri olan var mı?
J
14 yıl
Türkiye\u0027de ilk.. Battlefield: Bad Company 2 PC\u0027de oynadık..
Sitemiz Battlefield Türkiye ve dost sitemiz CryTürkiye, EA Community Team üyesi olmanın meyvelerini toplamaya devam ediyor. Resimler, CryTürkiye Admini ve sitemizin VIP üyesi BIGMasta tarafından yaklaşık yarım saat önce çekilmiştir.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Korsan versiyon tüm illegal paylaşım sitelerine dağıtıldıktan sonra gelen update ile birlikte, kaplamaların ve genel grafik kalitesinin artırıldığı çok net farkedilebiliyor.

Şu an oyunda yaklaşık 1000 server var ve ilk resimde de görüldüğü gibi ilgi yoğun..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.