W

Yarbay
12 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
34 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
Otomobil tavsiyesileriniz için yardım
Merhaba arkadaşlar 80.000₺ bütçem var. Yedek parça sıkıntısı olmayan ve yakıt tüketimi az olacak markamodel tavsiyeleriniz ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
W
5 yıl
2 ayrı HDD ve farklı fan performansı
2 tane HDD var diğerine geçtiğimde fanlar tam güç çalışıyor enerji tasarrufu olarak ayarlı şu an, tam güç çalışmaması ve sesi azaltmak için farklı bir ayar mı çekmek gerekiyor?
W
5 yıl
Millenicom\u0027u kesinlikle tavsiye etmiyorum.
2 tane dev gibi saha dolabı binanın dibinde 65 bile alabilecekken 35 mbps tarife üzerinden 9 mbps aLıyorum. Altyapı, bina tesisatı diyenlere kulak asmayın. Dsmart 8 mbps adsl daha iyi, hızlı hizmet veriyordu. Cuma günü arıza kaydı oluşturuldu daha olacak ne zaman olacağı meçhul. Altyapı, bina tesisatınız iyi olsa dahi size alt sınırdan vereceklerdir, buradakilere de itimat etmeyin laf çok, çözüm yok. İptal ettiricem.
W
5 yıl
Fiber altyapı sorgulama
Türk Telekom'un sitesinde altyapı olarak fibernet gözüküyor ama diğer yerlerde vdsl olarak gözüküyor. VDSL hizmeti alabiliyorum yoksa FIBER mi?
W
5 yıl
Bütün ISS\u0027lerin rezil durumda olması
Mayıs ayında taahhüt bitecek, yeni bir ISS arayışındayım ve konulara göz atıyorum, hepsinde büyük sorunlar olduğunu görüyorum. Şu an hangisine geçersem geçeyim bir sıkıntı olacakmış gibi. Türkiye'de hizmet sektörü bu kadar yaygınken, müşteri memnuniyetinin bu denli düşük, kalitenin kötü olması insanları hep sonu gelmez bir arayışa sürüklüyor.

VDSL düşünüyorum Superonline 120 lira gibi bir fiyat iken diğer servis sağlayıcılarında fiyatlar yarı yarıya düşüş gösteriyor. Yorumlara bakıyorum fiber kullanan adam bile 3mbps hız alıyor. Paraya kıysak dahi karşılığını alamayacağız ne yazık ki. Karar veremedim bir türlü, sizin düşünceniz nedir?
W
5 yıl
Hafta sonu başvuru
Cumartesi ve Pazar günleri başvuru yapılabiliyor mu arkadaşlar?
W
5 yıl
Xbox One S Gamepad Bluetooth Dongle
Bilgisayarda kullandığımız kablosuz klavye ve mouse dongle işimizi görür mü yoksa, başka bir bluetooth mu almalıyız?
W
6 yıl
Kopma Problemi / SNR
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba arkadaşlar, son iki aydır hatta inanılmaz bir hantallık ve yavaşlık mevcut. Pek anlamam ama internetten baktığıma göre SNR normal gibi gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir?
W
6 yıl
Matematik konu anlatımı önerileriniz neler?
Matematiği zayıf biri için konu anlatımı olarak hangi kitapları veya kaynakları (video vs) tavsiye edersiniz?
W
6 yıl
Birden fazla hosting almak
Bir web sitesine birden fazla hosting şirketi hizmet verilebilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.