V

Binbaşı
24 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
55 üye
Görüntülenme (?)
715 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
9 yıl
Rainbow Six Siege (PS4- XBOXONE-PC) Beta Davetiyesi
Arkadaşlar PlaystationLifeStyle sitesi kod dağıtıyor. İlgilenenler linkten hemen beta kodu alıp kaydolabilirler (Seçtiğiniz herhangi bir platform için kullanabilirsiniz kodu):

http://www.playstationlifestyle.net/2015/08/10/rainbow-six-siege-beta-code-giveaway/#/slide/1
V
12 yıl
psu hakkinda
arkadaslar benim laptop ucunca eski pc ye kaldim. onunda power supply arizaliydi. icinden 350w maximum bir psu cikti fakat sistem p4 ram falan 384 veya onun gibi bi sey. bilgisayarci arkadasin getirdigi 280 w ile denedik kasa aciliyor ekrana goruntu gelmiyor monitor isigi turuncu yanip kapaniyor goruntu yokken. psu arizalidir diye yeni bi tane 280 lik aldim nou gibi bi abuk subuk firmanin. yarin baska monitorle deneyecegim eger sinirlenip kasayi atmazsam. iki sorum var.
problem neden kaynaklanabilir?
boyle dandil bi sistemin 280 in yetmeme ihtimali var mi?
imlayi bagislayim cepten yaziyorum.

ha bir de farkli bir monitorde mi oldugundan bilmiyorum 300 du galiba bir psu ile calisti fakat cok olmustu denedimde.
V
15 yıl
Red Faction Demosunu oynamak isteyenler içeri...
Bildiğiniz gibi, Qore üyelerine özel olarak sunuldu, fakat THQ sitesine üye olan herkese erken demo kodları veriyor, sınırlı olduğunu duydum ancak kesin bir bilgi yok, bunun dışında bu kodlar sadece avrupa psn lerden kullanılabiliyor.http://www.thq-games.com/uk/bonuscodes siteye üye olup, bonus kodunuzu alabilirsiniz (360 ve ps3 için hangisini isterseniz). keyifli oyunlar...

edit ve not: kodlar sadece uk psn' de geçerliymiş, GoldPunch' a bildirdiği için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.