S

Binbaşı
21 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Ölüdeniz 2 otel arasında kaldım
Arkadaşlar bu 2 otel arasından hangisini tavsiye edersiniz ?yarım pansiyon olcak.
http://www.booking.com/hotel/tr/sertil-deluxe-amp-spa.tr.html

http://www.booking.com/hotel/tr/pine-valley.tr.html
S
9 yıl
İslemci+anakart+ram+power(kasa)
Arkadaslar butcem 2000 -2200 bu fiyata alabilcegim maksimum sistem ne olur parcalar vatandan alincak hdd var ekran kartida 3-4 ay sonra alinacak oyun bilgisayari olacak
S
9 yıl
Sagem vs humax 9505 hd
Arkadaslar tv dony 55w805c bugun eutelsat sampiyonlar paket +giris paketi+hd kurulcak receiver icin hangisini secmeliyim sizce?
S
9 yıl
İlk defa diguturk baglatilacak onerileriniz
Arkadaslar merhaba bursa karacabeyde ikamet etmekteyim 55" sony tvmiz var ilk defa diguturk baglaticaz , kullancagimiz sampiyonlar paketi + giris paketi .fakat eutelsat ve turksat var bunlar ne demek oluyor bilgim yok sizce hangisini almaliyim ve hd mi almaliyim hangi receiveri talep etmem uygun olur.
S
9 yıl
Ps4 ve lig tv icin tv tavsiyesi
Merhaba arkadaslar ps4 ve lig tv icin tv tavsiyesi istiyorum 3d ve 4k ile isim yok 50"civari tv ariyorum dahada buyuk olabilir butcem 2500 tl civari max 2800 lere cikabilirim
S
9 yıl
2000 tl butce ile buzdolabi camasir makinesi tavsiyesi
Arkadaslar 2 kisi kaliyoruz bize 2000 tl ye hangi buzdolabiyla camasr makinesi onerirsiniz
S
9 yıl
Elektro gitara baslangic
Merhaba arkadaslar,universiteden beri hayalini kurdugum ama surekli erteledigim hayalime ilk baslangici yapmak istiyorum ve bu hobimi ilerletmek istiyorum .oncelikle daha once hic bir ensturman calmadim elektro gitara baslangic cok hirpalarmi ?maymun istahli degilimdir hobilerimde azdir fakat en son noktaya goturmeye calisirim .oncelikle en cok severek dinledigim iki parcayi paylasmak istiyorum hangi tarzdan hoslandigim hakkinda fikir olusmus olur whitey morgan ,the beatles ,wreckless eric muzikleri kulagima hos geliyor oncelikle bunlar hangi tarza giriyor bunlari belirlersek gitar secimindede yardimci olur.oncelikle elektro gitar icin 1500 amfi icinde 500 civari butce ayarladim hosuma giden muzik leri paylasti sizce bu dogrultuda en iyi elektro gitar secimi hangisi olur ,elektro gitara hakimiyet saglayip gelistigimi gorunce fender tarzi gitarlari gecmeyide simdiden hedef tutuyorum.

http://youtu.be/cUFL8WSxTgY

http://youtu.be/ZGWoTxnWO38
S
10 yıl
bütce 1400 tl ps4= r9 290x
merhaba arkadaşlar yogun final döneminden sonra 40 gün tatile girdim 1400 tl bütçem var ve imzamdaki sisteme sahibim hdd dem de sıkıntı var hdd yi degiştircem .şimdi size sorum şu olcak 1400 tl bütcem var imzamdaki sisteme r9 290x ekran kartımı alsam yoksa ps4 mü alsam sizce hangisi mantıklı olur 290x sisteme dar bogaz yaparmı bir türlü karar veremedim .
S
10 yıl
hdd bozukmu sizce ?
arkadaşlar wd cavair black hdd kullanıyorum pc kasım kasım kasılıyor hdd den çok ses geliyor hd tune ile bench testi yaptım sizce hdd bozukmu ?arkadaşlar bozuk derseniz simdi gidip hdd alıcam seagete baraccuda 64 mb 7200 mü önerirsiniz yoksa yine wd c.black mi alayım ?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
iphone 4s orjinal data kablosu
arkadaşlar şarj aletinin data kablosu bozuldu orjinal bulamadım sahte aldım 12 saatte sarj ediyor telefonu illalah ettim direkt elden alabilcegim orjinal data kablosu satan biryer varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.