F

Çavuş
20 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361680 Gün Cezalı
356703 gün 19 s. 45 dk.
Gönderiler Hakkında
F
14 yıl
Türkiye\u0027nin İlk Mafia Fan Sitesi
Evet arkadaşlar bizim bir mafia fan sitemiz bulunmaktadır. Mafia seven ve sevmeyen herkesi bekleriz. Sadece mafia değil her türlü şey vardır.
www.****.com/forum

Site ziyaretçilere kapalıydı. Ama artık değil açıldı. Lütfen üye olmadan çıkmayın
F
14 yıl
Türkiye\u0027nin İlk Resmi Mafia Fan Sitesi
Evet arkadaşlar bizim bir mafia fan sitemiz bulunmaktadır. Mafia seven ve sevmeyen herkesi bekleriz. Sadece mafia değil her türlü şey vardır.
www.mafiaturkiye.com/forum
Site ziyaretçilere kapalıydı. Ama artık değil açıldı.
F
14 yıl
Mafia II FreeRide Modu Geldi!!! Koşş!!
Evet arkadaşlar sizin için üşenmeden çin sayfalarını araştırdım ve free ride modunu buldum. Bu mod sayesinde oyuna free ride modu geliyor. İçindeki dosyayı pc/sds_en/gui içerisine kopyalayın. Çıkan soruya evet deyin.
Bunlar resimler:
< Resime gitmek için tıklayın >
Aşağıdan istediğiniz havayı ve mevsimi seçin.
< Resime gitmek için tıklayın >
Aşağıdaki yerden ok yazan yere tıklayın:
< Resime gitmek için tıklayın >
Aşağıdan da Continue Without Saving yazan yere tıklayın. Oyundasınız...
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar isterseniz oyundayken Joe ve Henry'yi de yanınızda getirebilirsiniz. Bir teşekkürü çok görmeyin. Türkiye'de henüz hiçbir yerde yok. Bu ilk olacak. 8)
Yalnız arkadaşlar şu an haritada dükkanları yeri gözükmüyor ama dükkanlara girebiliyoruz. Bunun için çalışıyorum en kısa sürede bulacağım. Şu an için dükkanlar siz gezerken yanlarına gittikçe haritada çıkıyorlar.

Link :http://www.upload.gen.tr/d.php/s14/4250fvni/gui-main.rar.html


Bu yama Türkiyede tek Dünyadada 4-5 sitede vardır şimdi Türkiyede 3 sitede olmuş oldu 8)

Kaynak :www.mafiaturkiye.com
F
14 yıl
Lütfen Yardım Edin!!!
Evet arkadaşlar ben bolt tarayıcıyı jar şekilde bulmuştum. Daha sonra jadmaker ile jad dosyası oluşturdum. Fakat telefona attığımda yükleye basılmıyor. Telefonda diğer dosyalara attım fakat yine aynı. Birisi bana hem jar hem de jad dosyasını bulabilir mi?
F
14 yıl
Uygulama Sorunu
Arkadaşlar benim tel G600. Geçen bir uygulama yüklemeye çalışmıştım. Fakat yarısında donmuştu. Ben de telefona restart atmıştım. Açtığım zaman uygulamalara gelince telefon o programın üstüne gelince donuyor ve kendini yeniden başlatıyor. Ben bu programı nasıl silebilirim? Lütfen yardım edin.
F
14 yıl
Samsung G600 Şarj Sorunu
Arkadaşlar yeni g600 telefon aldım. Alırken satıcı hiç şarjı olmadığını ve bu yüzden açılmayacağını 8 saat şarj etmem gerektiğini söyledi. Eve gelince telefonu şarja taktım fakat telefon açılır gibi oluyor samsung ekranı çıkıyo sonra şarj ediliyor deyip kendini kapatıyor. Bunu 4-5 saniye sonra tekrar yapıyor ve sürekli devam ediyor bu. Şarjdan çekince de telefon hiç açılmıyor. Ayrıca telefonu bataryasız şarj etmeye çalıştığımda da aynı şey oluyo. Bunu nasıl çözebilirm? Veya hata nerede?
F
14 yıl
Sapphire 4670 bellek hız sorunu
Evet arkadaşlar bende sapphire 1 gb ddr3 ekran kartı var. Fakat gpu-z programında bi şey dikkatimi çekti. Programda bellek hızı 800 Mhz gösteriliyor. Fakat ben bellek hızlarının daha fazla olduğunu sanıyordum. Çünkü internetteki resimlerdeki bellek hızları bendekinden daha yüksek. Sizce neden böyle? Acaba benimkinin saat hızları düşürülmüş olabilir mi? Lütfen yardım edin...

< Resime gitmek için tıklayın >
F
14 yıl
Xbox 360 ve philips brilliance 190CW9
Evet, başlıktada olduğu gibi bende 1 tane philips brilliance 190CW9 monitör var. Monitörün kullanma kılavuzunda dvi çıkışı yazmasına rağmen bende bir vga ve usb çıkışı var. Ben xbox 360 ı bu monitöre bağlamak istiyorum fakat dvi olmadığından vga ile bağlamak zorundayım acaba benim monitör yan sanayi olabilir mi? Bir de vga ile dvi arasında xbox 360 açısından çok fark var mıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.